Kasvumarkkinat Sijoituswarrantti

Jätä soittopyyntö
Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä piakkoin

Täyttämällä lomakkeen annan Alexandrialle suostumukseni tietojeni käsittelyyn Alexandrian tietojenkäsittelyperiaatteiden mukaisesti.

Kasvumarkkinat Sijoituswarrantti

Tuotteen merkintäaika päättyi 28.2.2017.

 

Tiedote Alexandrian sijoituswarrantti-sijoittajille

Markkinapaikan muutos

Alexandria Pankkiiriliike Oyj on muutamalta liikkeeseenlaskijalta saanut tiedon, että tiettyjen sijoituswarranttien markkinapaikka muuttuu. Muutos ei vaadi Alexandria Pankkiiriliikkeen asiakkailta toimenpiteitä.

Commerzbank AG on ilmoittanut, että pankin liikkeeseenlaskemissa sijoituswarranteissa markkinapaikka on muuttunut joulukuussa 2017 aiemmin voimassa olleesta segmentistä ”NDX Miscellaneous Investment Products FI” uuteen segmenttiin ”Miscellaneous Investment Products MTF FI”. Muutos koskee kaikkia Alexandrian sijoituswarrantteja, joissa liikkeeseenlaskijana on Commerzbank AG.

UBS AG on ilmoittanut, että pankin liikkeeseenlaskemissa sijoituswarranteissa markkinapaikka on muuttunut joulukuussa 2017 aiemmin voimassa olleesta Nasdaq Helsinki -listauksesta uuteen segmenttiin ”Structured Leveraged Products, Nasdaq First North Finland”. Muutos koskee kaikkia Alexandrian sijoituswarrantteja, joissa liikkeeseenlaskijana on UBS AG.

Helsingissä 27.12.2017

Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Perustiedot
Nimi 
Kasvumarkkinat Sijoituswarrantti
Liikkeeseenlaskija 
Commerzbank AG
ISIN 
DE000CZ44RZ7
Liikkeeseenlaskupäivä 
15.3.2017
Eräpäivä 
29.3.2022
Vahvistetut ehdot

Sijoituswarrantin lopullinen tuottokerroin on vahvistettu 100 %:iin.

Jälkimarkkina 

Voit myydä sijoituksesi kesken sen juoksuajan ottamalla yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi Alexandriassa tai Alexandrian asiakaspalveluun.