Alexandria Kiinteistö Erikoissijoitusrahasto nyt merkittävissä

Alexandria tuo markkinoille Suomen ensimmäisen eri kiinteistötyyppeihin hajauttavan, kasvuosuusmuotoisen kiinteistörahaston. Rahasto on merkittävissä 10.8.2017 alkaen.

Kiinteistöt ja tontit muodostavat valtaosan Suomen kansallisvarallisuudesta. Omaan asuntoon säästäminen on monelle suomalaiselle tuttua, mutta hajautetusti kiinteistömarkkinoille sijoittaminen vaatii yleensä jo suurempaa sijoitusvarallisuutta. Reaalisijoituksina kiinteistöillä on arvopaperisalkkua tasapainottava vaikutus. Kiinteistöt tarjoavat tällä hetkellä selvästi korkosijoituksia korkeampaa, mutta osakesijoituksia vähäriskisempää tuottoa.

Kiinteistöjen tuotto muodostuu kahdesta lähteestä: vakaasta vuokrakassavirrasta ja kiinteistöjen mahdollisesta arvonnoususta. Pidemmällä aikavälillä ne tarjoavat myös monia muita omaisuuslajeja tehokkaammin suojaa yleistä hinta- ja kustannustason nousua vastaan, sillä vuokrat sidotaan yleensä kiinteistön ylläpidon kustannusindeksiin.

Alexandria Kiinteistö on Suomen ensimmäinen hajautetusti eri kiinteistötyyppeihin sijoittava kasvuosuusmuotoinen erikoissijoitusrahasto. Se mahdollistaa vaivattoman ja kustannustehokkaan tavan hajauttaa säästöjä ja sijoituksia useisiin kiinteistöluokkiin rahastomuotoisesti.

Rahaston markkinointiesite >

Tarkemmat tiedot rahastosta >