Alexandria palkittiin jälleen Suomen parhaana strukturoitujen sijoitusten tarjoajana

16.09.2018

Alexandria Markets valittiin Suomen parhaaksi strukturoitujen sijoitusten tarjoajaksi Nordic Structured Products & Derivatives -konferenssissa Tukholmassa 13.9.2018. Alexandria Markets valittiin Suomen parhaaksi strukturoitujen sijoitusten tarjoajaksi myös vuosina 2016 ja 2017. Valinnat teki Euromoney -konserniin kuuluva tutkimustalo SRP (Structured Retail Products).

Alexandria kasvattanut markkinaosuuttaan viisi vuotta peräkkäin

Alexandrian markkinaosuus strukturoiduissa sijoituksissa on kasvanut viisi vuotta peräkkäin ja oli 10,7 % vuonna 2017. Alexandria oli 2017 Suomen kolmanneksi suurin ja samalla suurin pankeista riippumaton toimija. Markkinaosuustiedot kerää vuosittain Suomen Strukturoitujen Sijoitustuotteiden yhdistys.

On aina hienoa saada kansainvälistä tunnustusta, varsinkin näin kovassa seurassa. Hallitsemme strukturoidut sijoitukset hyvin, koska olemme erikoistuneet vain niihin. Palkinnot kertovat siitä, että sijoitusratkaisumme ovat vastanneet sijoittajien tarpeisiin haastavassa markkinaympäristössä, jossa etenkin yritysriskiin sidotut korkotuotteet sekä sivuttaiseen osakemarkkinanäkemykseen suunnitellut sijoitukset ovat olleet kysyttyjä, Alexandria Marketsin toimitusjohtaja Ville Hellens toteaa.

Alexandria Markets on Alexandria-konsernin strukturoituihin sijoitustuotteisiin erikoistunut yksikkö.

SRP:n palkintotiedote kokonaisuudessaan >