Alexandria sijoittui viidenneksi Arvopaperin varainhoitajakyselyssä

Jaa sivu

Arvopaperi –lehti kysyi elokuussa 2015 lukijoiltaan kokemuksia varainhoitopalveluista. Noin 1700 vastaajan varainhoitokyselyssä noin puolet vastaajista ilmoitti käyttävänsä varainhoitopalveluja oman varallisuutensa hoitamisessa. Suosituimpien varainhoitajien listalla Alexandria nousi viidenneksi, 18 toimijan listalla edelle ennättivät kolmen suurimman pankin lisäksi vain FIM. 

Huomionarvoista kyselyn tuloksissa on asiakassuhteiden pitkäikäisyys, vastaajien keskimääräinen asiakassuhde varainhoitajaan on kestänyt yhdeksän vuotta. Suhde palveluntarjoajaan on myös vahva, vastaajista vain kymmenen prosenttia ilmoitti harkitsevansa varainhoitajan vaihtamista seuraavan vuoden aikana.  

- Tällä alalla palvelun merkitys korostuu jatkuvasti, asiakassuhteiden pitkä kesto kertoo mielestäni juuri tästä. Me olemme panostaneet vuosia ensiluokkaisen asiakaspalveluun, ja tämäkin kyselyn tulokset puhuvat tuon valinnan puolesta. Sijoittuminen listalle heti suurimpien pankkien jälkeen kertoo että olemme myös onnistuneet kehittämään tuote- ja palveluvalikoimaa asiakkaita puhuttelevaan suuntaan, Alexandrian toimitusjohtaja Jan Åkesson kommentoi.