Alexandrian verkkosivut uudistuivat

Tervetuloa käyttämään Alexandrian uusittuja verkkosivuja!

Uusi alexandria.fi vastaa sekä sisällöltään että tekniikaltaan paremmin sivun käyttäjien tarpeita. Uudistuksessa päivitettiin niin sivuston design, sisältö kuin alla oleva teknologiakin. Uudistuksen tavoitteena on tarjota kaikki käyttäjälle olennainen tieto yksinkertaisesssa, kaikilla laitteilla helposti käytettävässä muodossa.

Muutokset sivun rakenteessa

Sivuston valikkorakenne suoraviivaistettiin, kaikki yleisimmin käytetyt sivut löytyvät ylävalikon alta.

Tuotteiden ja tuoteryhmien tiedot on koottu "Sijoitukset" -valikon alle.

Arvostukset -valikon takaa löytyy nopea pääsy sekä rahastojen että strukturoitujen sijoitusten arvostuksiin. Yksityiskohtaiset tiedot omista sijoituksista löytyvät tuttuun tapaan Omasalkku -verkkopalvelusta. Omasalkkuun kirjaudutaan sivun oikean yläkulman "Kirjaudu" -painikkeen kautta.

Alexandria -konserni -valinnan alta löytyvät kaikki Alexandriaan yhtiönä liittyvät sivut.

Henkilöstön ja paikkakuntien yhtystietoja laajennettiin, nyt jokaisen paikkakunnan alta löytyy jokaisen sijoitusneuvojan suorat yhteystiedot. Paikkakuntien ja sijoitusneuvojien yhteystiedot löytyvät Ota yhteyttä -sivulta.

Sama sisältö kaikilla laitteilla

Verkkosivujen mobiilikäyttö on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, tänä päivänä alexandria.fi:n käytöstä noin 70 % tapahtuu mobiililaitteilla, tyypillisimmin älypuhelimilla. Kaikki sivuston sivut on suunniteltu toimimaan saumattomasti niin puhelmilla, tableteilla kuin pöytäkoneillakin.