Vakuutussäästäminen auttaa rakentamaan tulevaisuuden turvaa

Meillä kaikilla on haaveita joita haluamme tulevaisuudessa toteuttaa. Toiset unelmoivat omasta asunnosta, uudesta autosta, kesämökistä tai huolettomista eläkepäivistä. Säännöllinen ja pitkäjänteinen säästäminen auttaa saavuttamaan suurenkin tavoitteen.

Pitkäjänteisen säästämisen ensimmäinen askel on päätös. Kun päätös säästämisestä on tehty, on helppoa siirtyä valitsemaan keinoja, joilla omiin tavoitteisiin parhaiten pääsee. Alexandria auttaa asiakkaitaan löytämään jokaiselle sopivan keinon oman tulevaisuuden turvan rakentamiseksi. Yksi suosituimpia pitkän jänteen säästämisen välineitä on säästövakuutus.

Säästövakuutus yhdistää rahasto- ja vakuutussäästämisen parhaat puolet

Säästövakuutus on pitkäjänteiseen säästämiseen suunniteltu sijoitustuote, jossa asiakas säästää kuukausittain tietyn summan. Yleisimmin säästösumma on n. 10-20 prosenttia nettopalkasta. Tällä summalla saadaan vuosien kuluessa kasvatettua mukava summa esimerkiksi eläkepäivien varalle.

Säästövakuutukseen säästettävät varat kohdennetaan asiakkaan valitsemiin rahastoihin, jolloin säästöille saadaan tehokas hajautus ja hyvä tuoton ja riskin suhde. Asiakkaan käytössä on satojen rahastojen valikoima, rahastojen vaihtaminen on helppoa eikä siitä aiheudu kuluja eikä verovaikutuksia.

Säästövakuutus on myös verotehokas tapa säästää, vakuutuksesta saadusta tuotosta maksetaan pääomaveroa vasta säästöjä nostettaessa.

Kenelle säästövakuutus sopii?

Säästövakuutus soveltuu kaikille, jotka haluavat rakentaa omaa tulevaisuuden turvaansa säännöllisellä säästämisellä. Säästövakuutusta käytetään useimmiten:

  • Oman eläketurvan rakentamiseen
  • Puolison tai jälkikasvun tulevaisuuden turvaksi
  • Perintöasioita suunnitellessa

Generali Vision –vakuutus Alexandriasta

Generali Vision –säästövakuutus tarjoaa monipuolisen työkalun oman taloudellisen tulevaisuutesi rakentamiseen. Säännöllinen säästäminen auttaa pääsemään tavoitteisiisi, liittyivät ne sitten omaasi tai läheistesi tulevaisuuteen.

Generalin Vision -sijoitusvakuutus tarjoaa pitkäjänteiselle säästäjälle yli 180 kansainvälisen rahaston valikoiman. Valikoimassa ovat mukana myös asiakkaidemme suosimat Alexandria-rahastot, joiden varainhoidosta vastaa palkittu SEB Varainhoito. Vision-vakuutus palkitsee pitkäaikaisen säästäjän myös kattavalla bonusohjelmallaan.