Hae yrityslainaa

Raha tahtoo töihin yritykseesi

Alexandria Yritysrahoitus välittää sijoittajien rahaa lainana töihin elinvoimaisiin suomalaisiin yrityksiin. Sinä saat lainaa järkevillä ehdoilla, ja maksat korot suoraan sijoittajille, ilman välikäsiä. Me hoidamme kaiken rahaliikenteen puolestasi.

Yrityslainanhakemus tehdään verkkopalvelun kautta. Prosessi on nopea, helppo ja hyvin ohjattu. Alkuun tarvitaan vain lainan sekä lainaa hakevan yrityksen perustiedot, joiden perusteella tehdään alustava päätös edellytysten täyttymisestä. Mikäli perusedellytykset lainan saamiselle täyttyvät, siirrytään eteenpäin varsinaiseen luottoprosessiin täyttämään tarvittavat lisätiedot. Nopeimmillaan koko lainaprosessi saadaan päätökseen parissa päivässä.

Varsinaiseen luottoprosessiin voi päästä Suomeen rekisteröity yritys, joka omaa riittävän luottoluokituksen, ja jolla on lähtökohtaisesti takanaan liiketoimintaa vähintään kaksi täyttä tilikautta. Luottoprosessissa tärkeimpiä arvioitavia seikkoja ovat suunnitellun rahoitettavan hankkeen taloudelliset edellytykset, lainan määrä suhteutettuna yrityksen maksukykyyn, lainan juoksuaika sekä yrityksen aiempi maksukäyttäytyminen.

Alexandria Yritysrahoituksen kautta on mahdollista saada yrityslainaa 200 000 euroon asti ja laina-aika on enintään 5 vuotta. Yrityslainojen korot ovat alkaen 5 %. Tarkemmat lainaehtomme ja hinnastomme löydät yrityslainan hinta -sivultamme.

Hae yrityslainaa

Jätä yhteydenottopyyntö