Ajanvaraaja, Helsinki

Vuonna 1996 perustettu Alexandria on yksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Tarjoamme ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua suomalaisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tehtävämme on auttaa suomalaisia kasvattamaan varallisuuttaan ja elämään rikkaampaa elämää. Palveluksessamme on lähes 250 sijoitusalan ammattilaista 30 paikkakunnalla palvellen yli 35 000 asiakasta. Alexandria-konsernin muodostavat Alexandria Pankkiiriliike Oyj, Alexandria Rahastoyhtiö Oy, Alexandria Yritysrahoitus Oy, Premium Advisors Oy ja strukturoituihin sijoitustuotteisiin erikoistunut Alexandria Markets Oy. Alexandrian osake on listattu Nasdaq Helsingin First North -listalla kaupankäyntitunnuksella ALEX. Konsernin liikevaihto vuoden 2021 ensimmäisen puolivuotiskauden aikana oli 23,9 miljoonaa euroa ja liikevoitto 5,4 miljoonaa euroa.

Tutustu meihin

Etsimme Helsingin toimistolle

AJANVARAAJAA

Ajanvaraajana teet uusasiakashankintaa sijoituspalvelualalla. Toimenkuvassa varaat puhelimitse tapaamisaikoja sijoitusneuvojillemme, jotka palvelevat asiakkaita heidän säästämis- ja sijoitustarpeissaan laadukkaalla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Sijoitusneuvojamme palvelevat asiakkaita henkilökohtaisesti niin kasvotusten kuin etätapaamistenkin välityksellä. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme elämään rikkaampaa elämää, ja ajanvaraajana teet tärkeää työtä asiakkaiden tulevaisuuden turvaamisen parissa.

Nautit parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamisesta ja ymmärrät brändin arvon. Omaat myynnillisen työotteen ja olet valmis tekemään töitä menestyksesi eteen. Kaupallinen koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmiiksi rautainen ammattilainen, sillä perehdytämme sinut toimenkuvaasi ja kehitämme osaamistasi jatkuvasti.

Alexandrian ydin on ihmiset. Meillä parasta ovat huikeat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki. Työsuhde-eduista merkittävimmät lienevät kattava henkilöstöetuohjelma sekä vapaa yrityskulttuuri, jossa ei pelätä uudistua. Meillä pääset paitsi rakentamaan asiantuntijuuttasi ja kehittämään osaamistasi, myös auttamaan asiakkaitamme kohti heidän unelmiensa toteutumista.

Tarjoamme sinulle työtilat kaupungin parhaalla paikalla, mutta myös osittaisen etätyön tekeminen on mahdollista koulutusjakson jälkeen. Tehtävässä on kannustava tulospalkkausmalli, joka muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja tulososuudesta.

Ota askel kohti rikkaampaa työelämää ja lähetä hakemuksesi ja CV:si 6.2.2022 mennessä oheisella lomakkeella. Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakashankinnan Hanna-Leena Hämäläinen, puh 044 327 5000 (tavoitettavissa tiistaisin 18.1, 25.1 & 2.2 klo 12-14).

Täytä työhakemus