Ajanvaraaja, Kouvola

Vuonna 1996 perustettu Alexandria on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Tarjoamme laadukkaita sijoittamisen ja säästämisen ratkaisuja sekä ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua suomalaisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tavoitteenamme on auttaa suomalaisia kasvattamaan varallisuuttaan ja elämään rikkaampaa elämää. Palvelemme asiakkaitamme 250 sijoitusalan asiantuntijan voimin 30 paikkakunnalla. Alexandrian osake on listattu Nasdaq Helsingin First North -listalla kaupankäyntitunnuksella ALEX.

Tutustu meihin

Etsimme Kouvolan toimistolle

AJANVARAAJAA

Ajanvaraajana teet uusasiakashankintaa sijoituspalvelualalla. Toimenkuvassa varaat puhelimitse tapaamisaikoja sijoitusneuvojillemme, jotka palvelevat asiakkaita heidän säästämis- ja sijoitustarpeissaan laadukkaalla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Sijoitusneuvojamme palvelevat asiakkaita henkilökohtaisesti niin kasvotusten kuin etätapaamistenkin välityksellä. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme elämään rikkaampaa elämää, ja ajanvaraajana teet tärkeää työtä asiakkaiden tulevaisuuden turvaamisen parissa.

Nautit parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamisesta ja ymmärrät brändin arvon. Omaat myynnillisen työotteen ja olet valmis tekemään töitä menestyksesi eteen. Kaupallinen koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmiiksi rautainen ammattilainen, sillä perehdytämme sinut toimenkuvaasi ja kehitämme osaamistasi jatkuvasti.

Alexandrian ydin on ihmiset. Meillä parasta ovat huikeat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki. Työsuhde-eduista merkittävimmät lienevät kattava henkilöstöetuohjelma sekä vapaa yrityskulttuuri, jossa ei pelätä uudistua. Meillä pääset paitsi rakentamaan asiantuntijuuttasi ja kehittämään osaamistasi, myös auttamaan asiakkaitamme kohti heidän unelmiensa toteutumista.

Tarjoamme sinulle työtilat kaupungin parhaalla paikalla, mutta myös osittaisen etätyön tekeminen on mahdollista koulutusjakson jälkeen. Tehtävässä on kannustava tulospalkkausmalli, joka muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja tulososuudesta.

Ota askel kohti rikkaampaa työelämää ja lähetä hakemuksesi ja CV:si 31.10.2021 mennessä oheisella lomakkeella. Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakashankinnan aluepäällikkö Anssi Pitkänen, puh 040 356 7273, (parhaiten tavoitettavissa ti 12.10 klo 9-10, to 14.10 klo 14-15, ma 18.10 klo 13-15, to 21.10 klo 13-16).

Täytä työhakemus