7 web final alexanderia 24469

Tuntityöntekijä asiakaspalvelu- tehtäviin, Turku

Vuonna 1996 perustettu Alexandria on yksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä ja pörssinoteerattu First North -listalle. Tehtävämme on auttaa suomalaisia kasvattamaan varallisuuttaan ja elämään rikkaampaa elämää. Palveluksessamme on lähes 250 sijoitusalan ammattilaista 30 paikkakunnalla palvellen yli 35 000 asiakasta. Alexandria -konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 38,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 5,5 miljoonaa euroa.

Haemme Turun toimistollemme tuntityöntekijää asiakaspalvelutehtäviin (tarvittaessa töihin kutsuttava)

Askel kohti rikkaampaa työelämää

Asiakaspalvelutehtävässä teet tärkeää työtä yrityksen vastaanotossa, joka toimii keskipisteenä yhtiön sisäiselle ja ulkoiselle asiakaspalvelulle sekä toimiston arjelle. Työtehtävänäsi on huolehtia asiakasvastaanotosta, puhelinvaihteesta sekä muista pienimmistäkin yksityiskohdista, jotka vaikuttavat toimiston arjen päivittäiseen sujuvuuteen ja viihtyvyyteen. Vastaat osaltasi yhteydenpidosta asiakkaisiimme ja varmistat kaikissa kohtaamisissa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen.

Tarjoamme määräaikaista työsuhdetta (nollatuntisopimus), joka alkaisi mahdollisimman pian ja kestäisi 31.12.2023 saakka. Työsuhde on osa-aikainen (tarvittaessa töihin kutsuttava) noin 0–15 tuntia viikossa. Tehtävässä on tuntipalkkaus ja työtunnit vaihtelevat kuukausittain tarpeen mukaan.

Menestyksen avaimet

Auttaminen. Haastaminen. Kannustaminen. Välittäminen. Nämä ovat arvoja, jotka ohjaavat päivittäistä toimintaamme - ja toivomme sinun jakavan nämä kanssamme. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja luoda positiivista ilmapiiriä ympärillesi. Arvostamme yhteistyökykyä sekä aitoa intohimoa kehittää parasta mahdollista asiakaskokemusta. Käytät työssäsi päivittäin asiakkuudenhallintajärjestelmää, joten tietotekniikan perusteet on myös hyvä hallita.

Miksi Alexandria

Tarjoamme haasteita, tilaa käyttää omaa osaamista hyvässä porukassa ja mahdollisuuden olla osana viemässä finanssialan kiinnostavimman yrityksen tarinaa seuraavalle tasolle. Tukenasi on ison talon osaaminen sekä erinomainen perehdytys tehtävään.

Meille rikkaus on vapautta elää omannäköistä elämää, iloita hyvistä hetkistä, valita oikein ja toteuttaa unelmia, joten meille on tärkeää, että henkilöstömme voi hyvin. Tämän vuoksi henkilöstökokemus on yksi Alexandrian strategian painopisteistä ja meillä viihdytään tutkitusti hyvin.

Ota askel kohti rikkaampaa työelämää ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si viimeistään to 1.6.2023 oheisella lomakkeella. Työnaloitus on mahdollisimman pian, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, asiakkuusjohtaja Merja Jokinen, keskustelee mielellään kanssasi. Tavoitat Merjan parhaiten puhelimitse +358 40 547 5617 tai sähköpostitse merja.jokinen@alexandria.fi.

Täytä työhakemus

  • Duunitori
  • Monster
  • Oikotie
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Tuttavalta
  • Oppilaitokselta
  • TE-palvelut
  • Muu