Sijoitusneuvoja, Hämeenlinna

Vuonna 1996 perustettu Alexandria on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Tarjoamme laadukkaita sijoittamisen ja säästämisen ratkaisuja sekä ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua suomalaisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tavoitteenamme on auttaa suomalaisia kasvattamaan varallisuuttaan ja elämään rikkaampaa elämää. Palvelemme asiakkaitamme 250 sijoitusalan asiantuntijan voimin 30 paikkakunnalla. Alexandrian osake on listattu Nasdaq Helsingin First North -listalla kaupankäyntitunnuksella ALEX.

Tutustu meihin

Haemme Hämeenlinnan toimistolle

Sijoitusneuvojaa

Alexandrian tavoitteena on auttaa asiakkaitamme elämään rikkaampaa elämää, ja sijoitusneuvojana toimit siinä yrityksemme keskeisimmässä roolissa. Tehtävässä tapaat asiakkaitamme ja tarjoat ratkaisuja heidän säästämis- ja sijoitustarpeisiinsa laadukkaalla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Apunasi on sekä erillinen asiakashankintatiimi että koko konsernin myynnin tuki, joiden avulla löydät asiakkaillesi hyödylliset ja kestävät ratkaisut.

Olet kokenut sijoitusneuvoja ja ymmärrät mistä laadukkaassa myyntityössä on kysymys, ja tähtäät aina pitkäaikaiseen kumppanuussuhteeseen asiakkaasi kanssa. Olet kiinnostunut ihmisistä, sijoittamisesta ja ympäröivän talouden ilmiöistä. Arvostamme kaupallista korkeakoulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai yrittäjänä toimimisesta sekä hyviä kontaktiverkostoja. Sijoituspalvelututkinto (APV1) ja Sijoitusneuvojan tutkinto (APV2) katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää, että tutkinnot suoritetaan kuitenkin viimeistään työn ohessa. Sinulla on apunasi Alexandrian kattava koulutusohjelma tutkintojen suorittamisessa.

Tukenasi on ison talon osaaminen ja täydellinen perehdytys tehtävään. Haluamme nähdä sinun menestyvän, joten tarjoamme myös motivoivan palkkiorakenteen. Meillä on myös laajasti henkilöstöetuja, joista merkittävimmät lienevät kattava henkilöstöetuohjelma sekä vapaa yrityskulttuuri, jossa ei pelätä uudistua. Meillä pääset paitsi rakentamaan asiantuntijuuttasi ja kehittämään osaamistasi, myös auttamaan asiakkaitamme kohti heidän unelmiensa toteutumista.

Innostuitko? Ota askel kohti rikkaampaa työelämää ja lähetä hakemus sekä CV oheisella lomakkeella viimeistään 31.10.2021. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Soita ja kysy lisää, kerron mielellään miksi olemme voittava toimija ja miksi sinun kannattaa tulla osaksi Alexandriaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Mikko Kraama, puh. 040 668 21 34.

Täytä työhakemus