Sijoitusneuvoja, Kouvola

Vuonna 1996 perustettu Alexandria on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Tarjoamme laadukkaita sijoittamisen ja säästämisen ratkaisuja sekä ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua suomalaisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tavoitteenamme on auttaa suomalaisia kasvattamaan varallisuuttaan ja elämään rikkaampaa elämää. Palvelemme asiakkaitamme 250 sijoitusalan asiantuntijan voimin 30 paikkakunnalla.

Tutustu meihin

Haemme Kouvolan toimistolle

Sijoitusneuvojaa

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme elämään rikkaampaa elämää, ja sijoitusneuvojana teet tärkeää työtä yrityksemme keskeisimmässä roolissa. Tehtävässä tapaat asiakkaitamme ja tarjoat ratkaisuja heidän säästämis- ja sijoitustarpeisiinsa laadukkaalla palvelu- ja tuotevalikoimalla.

Ymmärrät mistä laadukkaassa myyntityössä on kysymys, ja tähtäät aina pitkäaikaiseen kumppanuussuhteeseen asiakkaasi kanssa. Olet kiinnostunut ihmisistä, sijoittamisesta ja ympäröivän talouden ilmiöistä. Toivomme sinulta muutaman vuoden tuloksekasta myyntikokemusta. Arvostamme kaupallista koulutusta tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sijoituspalvelututkinto (APV1) ja Sijoitusneuvojan tutkinto (APV2) katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä työtä aloitettaessa.

Tukenasi on ison talon osaaminen ja erinomainen perehdytys tehtävään. Haluamme nähdä sinun menestyvän, joten tarjoamme myös motivoivan palkkiorakenteen. Saat myös järjestää oman ajankäyttösi sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Innostuitko? Ota askel kohti rikkaampaa työelämää ja lähetä hakemus ja CV oheisella lomakkeella viimeistään perjantaina 12.3.2021. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tomi Hakala, puh. 040 486 8853

Täytä työhakemus