Sijoitusneuvoja, Seinäjoki

Vuonna 1996 perustettu Alexandria on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Tarjoamme laadukkaita sijoittamisen ja säästämisen ratkaisuja sekä ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua suomalaisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tavoitteenamme on auttaa suomalaisia kasvattamaan varallisuuttaan ja elämään rikkaampaa elämää. Palvelemme asiakkaitamme 250 sijoitusalan asiantuntijan voimin 30 paikkakunnalla. Alexandrian osake on listattu Nasdaq Helsingin First North -listalla kaupankäyntitunnuksella ALEX.

Tutustu meihin

Alexandria kasvaa ja haemme Seinäjoen toimistolle

Sijoitusneuvojaa

Mikäli sinulla on yksi tai useampi alla olevista, olemme sinusta kiinnostuneita:

  • näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä
  • olet toiminut asiantuntijatehtävissä
  • kokemusta rahoitus-/sijoitusalalta
  • kokemusta sijoittamisesta
  • kokemusta yrittämisestä tai yrittäjien kanssa toimimisesta
  • laajat kontaktiverkostot
  • kaupallinen loppututkinto

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme elämään rikkaampaa elämää, ja sijoitusneuvojana teet tärkeää työtä yrityksemme keskeisimmässä roolissa. Tehtävässä tapaat asiakkaitamme ja tarjoat ratkaisuja heidän säästämis- ja sijoitustarpeisiinsa laadukkaalla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja kyky johtaa omaa tekemistäsi. Haluat menestyä työssäsi, olet tuloshakuinen ja innostunut aktiivisesta myynnistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää suoritettua APV1-tutkintoa tai valmiutta sen suorittamiseen työn ohella. Tuemme tarvittaessa tutkinnon suorittamisessa koulutuksella ja tukimateriaalilla.

Tarjoat aktiivisesti ratkaisuja niin asiakasyrityksissä, toimistossasi, puhelimessa kuin digitaalistenkin kanavien kautta. Uusasiakashankinta on tärkeä osa työtäsi.

Tukenasi on ison talon osaaminen ja erinomainen perehdytys tehtävään. Haluamme nähdä sinun menestyvän, joten tarjoamme myös motivoivan palkkiorakenteen. Saat myös järjestää oman ajankäyttösi sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Innostuitko? Ota askel kohti rikkaampaa työelämää ja lähetä hakemus sekä CV oheisella lomakkeella viimeistään 31.10.2021.

Soita rohkeasti, niin kerron lisää. Riku Kokkonen, puh: 040 149 3450

Täytä työhakemus