Tekninen projektipäällikkö / kokenut Delphi-ohjelmistokehittäjä, Helsinki

Vuonna 1996 perustettu Alexandria on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Tarjoamme laadukkaita sijoittamisen ja säästämisen ratkaisuja sekä ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua suomalaisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tavoitteenamme on auttaa suomalaisia kasvattamaan varallisuuttaan ja elämään rikkaampaa elämää. Palvelemme asiakkaitamme 250 sijoitusalan asiantuntijan voimin 30 paikkakunnalla.

Tutustu meihin: www.alexandria.fi/meille-toihin

Haemme Alexandrian sovelluskehitystiimiin Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

Teknistä projektipäällikköä / kokenutta Delphi-ohjelmistokehittäjää

Toimenkuvassa vastaat asiakashallintajärjestelmän kehittämisestä yhdessä muun kehitystiimin kanssa. Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta ohjelmistokehitysprojektien läpiviemisestä ja Delphistä kehitysvälineenä sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Työssä apunasi on kehitystiimi, jossa on sekä ohjelmointi- että projektiosaamista, mutta tarpeen vaatiessa kykenet viemään kehitysprojektin läpi itsenäisesti teknisestä suunnittelusta lopputuloksen dokumentointiin. Delphi-osaamisen ja SQL-perusteiden lisäksi myös Microsoft SQL Serverin kantaproseduurit sekä -triggerit ovat sinulle tuttuja. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus esimerkiksi C#:sta tai Reactista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa on mainio työilmapiiri. Työsuhde-eduista merkittävimmät lienevät kattava henkilöstöetuohjelma sekä vapaa yrityskulttuuri, jossa ei pelätä uudistua. Meillä pääset paitsi rakentamaan asiantuntijuuttasi ja kehittämään itseäsi, myös auttamaan asiakkaitamme kohti unelmien toteutumista. Sovelluskehitystiimimme työskentelee normaalioloissa pääkonttorillamme Helsingin Eteläesplanadilla.

Ota askel kohti rikkaampaa työelämää ja lähetä ansioluettelo sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen oheisella lomakkeella 13.1.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestelmäsuunnittelija Riku Laukka, puh. 040 512 0626.

Täytä työhakemus