Varainhoitaja

Vuonna 1996 perustettu Alexandria on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Tarjoamme laadukkaita sijoittamisen ja säästämisen ratkaisuja sekä ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua suomalaisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tavoitteenamme on auttaa suomalaisia kasvattamaan varallisuuttaan ja elämään rikkaampaa elämää. Palvelemme asiakkaitamme 250 sijoitusalan asiantuntijan voimin 30 paikkakunnalla. Alexandrian osake on listattu Nasdaq Helsingin First North -listalla kaupankäyntitunnuksella ALEX.

Tutustu meihin

Haemme varainhoitajaa

Rakentamaan kanssamme uutta varainhoitoliiketoimintaa Alexandrian asiakaskunnalle. Alexandria laajentaa palvelutarjontaansa 2021 aikana varainhoitopalveluihin. Haemme uuteen organisaatioon varainhoitajaa vastaamaan Private Bank -asiakkuuksista valtakunnallisesti. Tehtävänäsi on hoitaa ja hankkia Private Bank asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Asiakkaasi ovat pääosin henkilöasiakkaita, mutta myös yritys- ja yhteisöasiakkaita. Osallistut myös laajasti uuden varainholiiketoiminnan kehittämiseen.

Mitä tarjoamme:

Pääset mukaan uuteen tulevaan menestystarinaan. Kokeneena ammattilaisena pääset näyttämään vuosien tuomaa osaamistasi, vaikuttamaan ja menestymään. Palvelumallimme, asiantuntijamme ja konttoriverkostomme antavat sinulle poikkeuksellisen paikan loistaa. Uskomme, että markkinoilla on suuri tilaus juuri Alexandrian kaltaiselle, henkilökohtaiseen palveluun nojaavalle toimijalle. Haastajana tuomme uusia ajatuksia ja näkökulmia asiakkaan tilanteeseen. Meillä on pitkä historia suomalaisten sijoittajien palvelemisesta, ja tavoitteenamme on kasvaa jatkossakin valtakunnallisesti.

Henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja olemme aina huolehtineet työntekijöidemme hyvinvoinnista. Asiakkaiden menestys näkyy myös sinun menestyksenäsi. Kattavat henkilöstöetumme sekä palkitsemisjärjestelmämme ovat osaltaan takaamassa, että voit keskittyä hyödyntämään osaamistasi täysimääräisesti.

Mitä toivomme sinulta?

Tuot mukanasi intohimoa, innostusta ja näkemystä. Sinulla on laaja ja monipuolinen osaaminen Private Banking -asiakkuuksien hoitamisesta ja hankkimisesta. Korostamme asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Suhtaudut intohimoisesta asiakkaan tilanteen parantamiseen ja haluat menestyä yhdessä asiakkaidesi kanssa. Sinulla on erinomainen kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja vankka osaaminen markkinoista ja sijoitustuotteista. Persoonana olet sosiaalinen, empaattinen ja periksiantamaton. Kaikki sijoitusneuvoa antavat henkilömme suorittavat sekä APV1 ja APV2 -tutkinnot.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo viimeistään 26.9.2021 oheisella lomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Premium Advisors Oy:n Senior Advisor Toni Kemi, 045 229 7008, toni.kemi@premiumadvisors.fi.

Täytä työhakemus