3 web final alexanderia 24556

Verkkopalvelujen tekninen tuoteomistaja

Vuonna 1996 perustettu Alexandria on yksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä ja pörssinoteerattu First North -listalle. Tehtävämme on auttaa suomalaisia kasvattamaan varallisuuttaan ja elämään rikkaampaa elämää. Palveluksessamme on lähes 250 sijoitusalan ammattilaista 30 paikkakunnalla palvellen yli 35 000 asiakasta. Alexandria -konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 47,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 11,6 miljoonaa euroa.

Tutustu meihin

Haemme pääkonttorillemme Helsinkiin VERKKOPALVELUJEN TEKNISTÄ TUOTEOMISTAJAA

Haluatko kehittyä teknisten verkkopalvelujen moniosaajana, ottaa vastuuta kehityshankkeista ja nähdä konkreettisesti työsi jäljen?

Askel kohti rikkaampaa työelämää

Etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen teknistä tuoteomistajaa vastaamaan Alexandrian verkkopalveluista ja niiden kehittämisestä. Vastuullasi on verkkopalveluidemme tekninen suunnittelu, pienempien kehityskohteiden toteutus ja suurempien hankkeiden toteutuksen koordinointi. Rooli on itsenäinen ja laaja, mutta tukenasi on oma kehitystiimimme sekä ulkoiset palveluntoimittajamme.

Menestyksen avaimet

Odotamme että sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi teknisenä tuoteomistajana toimimisesta tai sovelluskehitysprojektien vetämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännön kokemusta sovelluskehityksestä ja hyvää teknistä osaamista, käyttämiämme teknologioita ovat esimerkiksi React, Node.js, Scala, AWS ja PostgreSQL.

Arvostamme itseohjautuvuutta, tavoitteellista asennetta sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Toimit yhteistyössä useiden ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät viestintätaidot sekä sujuva suomen ja englannin kieli ovat myös tarpeen. Sovit joukkoomme, jos viihdyt motivoituneen porukan kanssa, tartut innolla asioihin ja saatat projektit kunnialla loppuun.

Miksi Alexandria

Tarjoamme haasteita, tilaa käyttää omaa osaamista hyvässä porukassa ja mahdollisuuden olla osana viemässä finanssialan kiinnostavimman yrityksen tarinaa seuraavalle tasolle. Tarjoamme sinulle laajan ja ammatillisesti kehittävän tehtävän, jossa on myös selkeät urakehitysmahdollisuudet. Tehtävässä yhdistyy vapaus sekä vastuu ja pääset halutessasi myös muokkaamaan työnkuvaa ja työtapoja haluamaasi suuntaan.

Visionamme rikkaus on vapautta elää omannäköistä elämää, iloita hyvistä hetkistä, valita oikein, toteuttaa unelmia ja suunnitella tulevaa. Meille on siis tärkeää, että henkilöstömme voi hyvin. Tämän vuoksi henkilöstökokemus on yksi Alexandrian strategian painopisteistä, ja meillä viihdytään tutkitusti hyvin. Työtilat tarjoamme pääkonttorillamme Helsingin Eteläesplanadilla, mutta sinulla on myös mahdollisuus työskennellä joustavasti etänä.

Ota askel kohti rikkaampaa työelämää ja jätä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen viimeistään 9.10.2022 oheisella lomakkeella.

Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, lisätietoja tehtävästä antaa kehitystoimintojen johtaja Riku Laukka, p. 040 5120 626, riku.laukka@alexandria.fi

Täytä työhakemus

  • Duunitori
  • Monster
  • Oikotie
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Tuttavalta
  • Oppilaitokselta
  • TE-palvelut
  • Muu