Yksityispankkiiri

Vuonna 1996 perustettu Alexandria on yksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Tarjoamme ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua suomalaisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tehtävämme on auttaa suomalaisia kasvattamaan varallisuuttaan ja elämään rikkaampaa elämää. Palveluksessamme on lähes 250 sijoitusalan ammattilaista 30 paikkakunnalla palvellen yli 35 000 asiakasta. Alexandria-konsernin muodostavat Alexandria Pankkiiriliike Oyj, Alexandria Rahastoyhtiö Oy, Alexandria Yritysrahoitus Oy, Premium Advisors Oy ja strukturoituihin sijoitustuotteisiin erikoistunut Alexandria Markets Oy. Alexandrian osake on listattu Nasdaq Helsingin First North -listalla kaupankäyntitunnuksella ALEX. Konsernin liikevaihto vuoden 2021 ensimmäisen puolivuotiskauden aikana oli 23,9 miljoonaa euroa ja liikevoitto 5,4 miljoonaa euroa.

Tutustu meihin

Haemme nyt vahvan kasvun ylläpitämiseksi ympäri Suomen

YKSITYISPANKKIIREJA

Olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, joka haluaa kehittää jatkuvasti itseään sijoitusalan ammattilaisena. Alexandrian liiketoiminnan kasvu on viime ajat ollut vahvaa ja kasvun edelleen tukemiseksi haluamme lisää osaajia palvelemaan asiakkaitamme ympäri Suomen. Tehtävässäsi tapaat asiakkaita ja tarjoat heille monipuolisia sekä useasti palkittuja sijoitus- ja säästöratkaisujamme sekä vasta lanseerattua varainhoidon palveluamme. Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla, ja olet keskeisessä roolissa tämän ylläpitämisessä. Apunasi asiakastyössä toimivat erillinen asiakashankinnan tiimi sekä hyvin kokeneet tuotetiimit konsernin omien sijoitustuotteiden tarjoamisessa.

Ymmärrät mistä laadukkaassa myynti- ja asiakastyössä on kyse ja tähtäimesi on aina pitkäaikainen kumppanuussuhde asiakkaan kanssa. Olet kiinnostunut ihmisistä, sijoitusmarkkinoista ja talouden eri ilmiöistä. Aiempi myyntikokemus ja kokemukset rahoitusalan asiakastyöstä ovat sinulle selväksi eduksi. Rooliasi voidaan räätälöidä aiempaan kokemukseesi perustuen. Arvostamme myös kaupallista koulutustaustaa. Sijoituspalvelututkinto (APV1) ja Sijoitusneuvojan tutkinto (APV2) tulee suorittaa viimeistään työn ohessa.

Haluamme nähdä sinun menestyvän työssäsi ja tarjoamme vahvan perehdytyksen tehtävään sekä reilun ja erittäin kilpailukykyisen palkkausjärjestelmän. Ajankäyttösi on mahdollista työssä järjestää joustavasti ja myös etätyöt toimivat organisaatiossamme sujuvasti.

Kiinnostaako kuulla lisää? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 8.12 oheisella lomakkeella ja otamme pian yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alexandrian kaupallinen johtaja Jouni Kalliokoski, jouni.kalliokoski@alexandria.fi, puh. 050 386 9965.

Täytä työhakemus