Saitko meiltä puhelun?

Oman talouden kokonaiskuvaa on syytä tarkastella säännöllisin väliajoin. Säästämisen ja sijoittamisen ei tarvitse olla vaikeaa, myös raha-asioista voidaan keskustella selvällä suomen kielellä.  Asiantuntijan apu voi myös auttaa selkiyttämään tavoitteita sekä näkemään uusia mahdollisuuksia omien säästöjen kartuttamisessa.

Kutsumme säännöllisesti suomalaisia tapaamaan asiantuntijoitamme. Monet käyttävät kutsun hyväkseen, kuukausittain Alexandrian toimipisteissä tavataan tuhansia uusia asiakkaita. Henkilökohtaisessa tapaamisessa asiantuntijamme kartoittaa asiakkaan taloudellisen tilanteen sekä tavoitteet. Keskustelun pohjalta etsitään sopivat keinot asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseen tai tehostetaan käytössä olevia keinoja.

Asiakkaanamme on jo yli 80 000 suomalaista. He arvostavat mm. seuraavia asioita toiminnassamme:

  • Vaivatonta säästämistä ja sijoittamista
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Laadukasta palveluvalikoimaa
  • Valtakunnallista konttoriverkostoa

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia

Kenelle palvelu sopii?

Alexandrian palvelut sopivat kaikille, jotka haluavat nauttia elämästään ja toteuttaa unelmiaan. Asiakkaanamme on ihmisiä kaikista ikä- ja ammattiryhmistä, palveluitamme käyttävät niin palkansaajat, yrittäjät kuin eläkeläisetkin. Asiantuntijamme tapaavat kuukausittain tuhansia asiakkaita ympäri Suomea.

Olemme olleet jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan henkilökohtaisen palvelun edelläkävijöitä. Meillä asioit aina aitojen ihmisten kanssa, kaikilla konttoreillamme Helsingistä Rovaniemelle. Palveluvalikoimastamme löytyy oikea ratkaisu kaikkiin säästämisen ja sijoittamisen tarpeisiin.

Tutustu palveluihimme