Ajanvaraaja

Ajanvaraaja, Kouvola

Kun haluat haastaa itseäsi, näet ongelmien sijaan mahdollisuuksia, eikä hymysi hyydy tiukassakaan paikassa, saatat olla etsimämme uusi työkaveri. Etsimme Kouvolan toimistolle osa-aikaisia (30 h/vko)

AJANVARAAJIA

Ajanvaraajana teet uusasiakashankintaa sijoituspalvelualalla. Toimenkuvassa varaat puhelimitse tapaamisaikoja sijoitusneuvojillemme, jotka palvelevat asiakkaita heidän säästämis- ja sijoitustarpeissaan laadukkaalla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille, ja ajanvaraajana teet tärkeää työtä asiakkaiden tulevaisuuden turvaamisen parissa.

Nautit parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamisesta ja ymmärrät brändin arvon. Omaat myynnillisen työotteen ja olet valmis tekemään töitä menestyksesi eteen. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmiiksi rautainen ammattilainen, sillä perehdytämme sinut toimenkuvaasi ja kehitämme osaamistasi jatkuvasti.

Alexandrian ydin on ihmiset. Meillä parasta ovat huikeat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki. Emme usko turhaan byrokratiaan, kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Tehtävässä on kannustava tulospalkkausmalli, jossa takuupalkka on 10 €/tunti ja parhaat tekijät tienaavat jopa 35 €/tunti. Lisäksi tarjoamme kattavan finanssialan koulutusohjelman sekä hyvät työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Innostuitko? Lähetä hakemus ja CV viimeistään sunnuntaina 28.4.2019 oheisella lomakkeella.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:

Nora Puhakainen

0400 170815

Jaa sivu

Täytä työhakemus tähän paikkaan

Liitteet
Seuraavat tiedostopäätteet ovat sallittuja: odf pdf doc docx. Tiedoston suurin mahdollinen koko on 10 MB.

Täyttämällä lomakkeen annan Alexandrialle suostumukseni tietojeni käsittelyyn Alexandrian tietojenkäsittelyperiaatteiden mukaisesti.