Ajanvaraaja

Ajanvaraaja, Tampere

Etsimme Tampereen toimistolle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

AJANVARAAJIA

Ajanvaraajana teet uusasiakashankintaa sijoituspalvelualalla. Toimenkuvassa varaat puhelimitse tapaamisaikoja sijoitusneuvojillemme, jotka palvelevat asiakkaita heidän säästämis- ja sijoitustarpeissaan laadukkaalla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille, ja ajanvaraajana teet tärkeää työtä asiakkaiden tulevaisuuden turvaamisen parissa.

Nautit parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamisesta ja ymmärrät brändin arvon. Omaat myynnillisen työotteen ja olet valmis tekemään töitä menestyksesi eteen. Kaupallinen koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmiiksi rautainen ammattilainen, sillä perehdytämme sinut toimenkuvaasi ja kehitämme osaamistasi jatkuvasti.

Alexandrian ydin on ihmiset. Meillä parasta ovat huikeat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki. Emme usko turhaan byrokratiaan, kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Tehtävässä on kannustava tulospalkkausmalli, jossa takuupalkka on 10 €/tunti ja parhaat tekijät tienaavat jopa 35 €/tunti. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja toimistomme sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Innostuitko? Lähetä hakemus ja CV viimeistään keskiviikkona 26.6. oheisella lomakkeella.

 

Millaista on olla töissä Alexandriassa? Ajanvaraajamme kertovat - katso video!

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:

Santeri Selin

044 238 0511

Jaa sivu

Täytä työhakemus tähän paikkaan

Liitteet
Seuraavat tiedostopäätteet ovat sallittuja: odf pdf doc docx. Tiedoston suurin mahdollinen koko on 10 MB.

Täyttämällä lomakkeen annan Alexandrialle suostumukseni tietojeni käsittelyyn Alexandrian tietojenkäsittelyperiaatteiden mukaisesti.