Alexandria Trainee

Alexandria Trainee, Salo

Jos olet aikaansaava tiimipelaaja ja haluat haastaa itseäsi, saatat olla etsimämme tuleva sijoituspalvelualan huippuosaaja. 

Aloitat trainee-jaksosi asiakashankintatiimissä, jossa varaat puhelimitse tapaamisaikoja sijoitusneuvojillemme. Lisäksi suoritat trainee-jakson aikana Sijoituspalvelututkinnon (APV1) sekä Sijoitusneuvojan tutkinnon (APV2). Kun olet valmis, aloitat työtehtävät sijoitusneuvojana. Sijoitusneuvojan tehtävässä tapaat asiakkaitamme ja tarjoat ratkaisuja heidän säästämis- sekä sijoitustarpeisiinsa palkitulla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille - Alexandrialla teet tärkeää työtä asiakkaiden tulevaisuuden turvaamisen parissa.

Olet kiinnostunut ihmisistä, sijoittamisesta sekä ympäröivän talouden ilmiöistä ja ymmärrät, mistä laadukkaassa myyntityössä on kysymys. Omaat ahkeran työotteen ja olet valmis tekemään töitä menestyksesi eteen. Arvostamme kaupallista koulutusta, aiempaa kokemusta myynnin parista sekä hyviä kontaktiverkostoja. Kyseessä on kuitenkin trainee-ohjelma, joten jo kertynyttä osaamista tärkeämpää meille on oppimiskyky, voittaja-asenne sekä vahva halu kehittyä aidosti sijoituspalvelualan raudanlujaksi ammattilaiseksi.

Alexandrian ydin on ihmiset. Meillä parasta ovat huikeat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki. Emme usko turhaan byrokratiaan, kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Tuemme ja kehitämme jatkuvasti osaamistasi matkan varrella. Lisäksi apunasi on koko konsernin myynnin tuki, jonka avulla ponnistat pitkälle. Tehtävässä on kannustava tulospalkkausmalli, jossa takuupalkka on 10 €/tunti ja parhaat tekijät tienaavat jopa 35 €/tunti. Lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja toimistomme sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Innostuitko? Jätä hakemus ja CV oheisella lomakkeella viimeistään sunnuntaina 26.5.2019. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Eteläkoski, puh. 050 424 2048.

Jaa sivu

Täytä työhakemus tähän paikkaan

Liitteet
Seuraavat tiedostopäätteet ovat sallittuja: odf pdf doc docx. Tiedoston suurin mahdollinen koko on 10 MB.

Täyttämällä lomakkeen annan Alexandrialle suostumukseni tietojeni käsittelyyn Alexandrian tietojenkäsittelyperiaatteiden mukaisesti.