Alexandria Trainee

Alexandria Trainee, Varkaus

Alexandria kasvaa kovaa vauhtia, ja olemme avaamassa uutta toimistoa Varkauteen. Haussa avatuvalle toimistolle

ALEXANDRIA TRAINEE

Jos olet aikaansaava tiimipelaaja ja haluat haastaa itseäsi, saatat olla etsimämme tuleva sijoituspalvelualan huippuosaaja. Meillä parasta ovat mahtavat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki.

Alexandria traineena aloitat trainee-jaksosi asiakashankintatiimissä. Teet alkuun myynti- ja asiakaspalvelutyön kombinaatiota, jossa varaat tapaamisaikoja puhelimitse sekä uusille että jo kanssamme asioiville asiakkaille. Lisäksi suoritat trainee-jakson aikana Sijoituspalvelututkinnon (APV1) sekä Sijoitusneuvojan tutkinnon (APV2). Kun olet valmis, aloitat työtehtävät sijoitusneuvojana. Sijoitusneuvojan tehtävässä tapaat asiakkaitamme ja tarjoat ratkaisuja heidän säästämis- sekä sijoitustarpeisiinsa palkitulla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Haluamme nähdä sinun menestyvän, joten tarjoamme motivoivan palkkiorakenteen. Tuemme ja kehitämme jatkuvasti osaamistasi matkan varrella. Lisäksi apunasi on koko konsernin myynnin tuki, jonka avulla ponnistat pitkälle.

Olet kiinnostunut ihmisistä, sijoittamisesta sekä ympäröivän talouden ilmiöistä ja ymmärrät, mistä laadukkaassa myyntityössä on kysymys. Omaat ahkeran työotteen ja olet valmis tekemään töitä menestyksesi eteen – tavoitteet on tehty rikottaviksi. Arvostamme kaupallista koulutusta, aiempaa kokemusta myynnin parista sekä hyviä kontaktiverkostoja. Kyseessä on kuitenkin trainee-ohjelma, joten jo kertynyttä osaamista tärkeämpää meille on oppimiskyky, voittaja-asenne sekä vahva halu kehittyä aidosti sijoituspalvelualan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, sillä perehdytysjakso tapahtuu Kuopion toimistollamme. 

Alexandrian ydin ovat ihmiset. Se ei ole kadonnut minnekään, vaikka firma on kasvanut. Teemme tällä joukkueella kolmattakymmenettä vuotta töitä suomalaisen säästämisen ja sijoittamisen kulttuurin kehityksen puolesta. Meidän mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille.

Innostuitko? Jätä hakemus ja CV oheisella lomakkeella viimeistään sunnuntaina 3.3.2019. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:

Janne Havukainen

040 638 6271

Jaa sivu

Täytä työhakemus tähän paikkaan

Liitteet
Seuraavat tiedostopäätteet ovat sallittuja: odf pdf doc docx. Tiedoston suurin mahdollinen koko on 10 MB.

Täyttämällä lomakkeen annan Alexandrialle suostumukseni tietojeni käsittelyyn Alexandrian tietojenkäsittelyperiaatteiden mukaisesti.