Aluepäällikkö

Aluepäällikkö, Rovaniemi

Nykyisen vastuuhenkilön siirtyessä uusiin tehtäviin Alexandriassa, etsimme Rovaniemen toimistolle uutta

Aluepäällikköä

Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille ja teemme töitä vuoden jokaisena arkipäivänä suomalaisten tulevaisuudenturvan eteen. Haluat olla osa meidän tarinaamme – tehdä merkityksellistä työtä. Aluepäällikön vastuualueena on liiketoiminnan kehittäminen Lapin maakunnan alueella, henkilöstön valmentaminen, aktiivinen uusasiakashankinta ja varallisuuden kasvattaminen olemassa oleville ja uusille asiakkuuksille.

Sinulla on kokemusta tuloksellisesta, itsenäisestä myyntityöstä ja laadukkaasta asiakaspalvelutyöstä. Olet yrittäjähenkinen ja hyvä verkostoitumaan. Ymmärrät että toimit asiamiehenä oman yrityksen kautta, jolloin voit parhaiten vaikuttaa omaan ansaintaasi. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja olet hyvä neuvottelemaan. Näet edessäsi mahdollisuuksia ja teet ihmisiin vaikutuksen ulospäin suuntautuneella, ratkaisuhenkisellä ja positiivisella asenteellasi.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa kaupallista koulutusta
  • Kokemusta varainhoidosta
  • APV1- ja APV2-tutkinnot
  • Näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä
  • Paikallistuntemus katsotaan eduksi
  • Puhdas luotto- ja rikosrekisteri
  • Valmiutta perustaa yritys

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän finanssialan kasvuhakuisimmassa yrityksessä. Tukena sinulla on tyytyväiset asiakkaat, alan parhaat osaajat työkavereina, kilpailukykyinen palkkaus sekä työtyytyväisyystutkimuksissa useasti huomioitu Alexandrian positiivinen kulttuuri.

Jos haluat olla osa menestystarinaamme, lähetä hakemus ja CV oheisella lomakkeella viimeistään 10.12.2018.

Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jouni Kalliokoski, puh. 050 386 9965.

Jaa sivu

Täytä työhakemus tähän paikkaan

Liitteet
Seuraavat tiedostopäätteet ovat sallittuja: odf pdf doc docx. Tiedoston suurin mahdollinen koko on 10 MB.

Täyttämällä lomakkeen annan Alexandrialle suostumukseni tietojeni käsittelyyn Alexandrian tietojenkäsittelyperiaatteiden mukaisesti.