Asiakaspalveluvastaava

Asiakaspalveluvastaava, Espoo

Etsimme nyt Espoon toimistolle

Asiakaspalveluvastaavaa

Jos omaat tavoitteellisen työotteen sekä erinomaiset organisointitaidot, eikä hymysi hyydy tiukassakaan paikassa, saatat olla etsimämme tyyppi.

Asiakaspalveluvastaavana sovit asiakkaille puhelimitse tapaamisaikoja säästö- ja sijoitusratkaisuihin liittyen. Lisäksi huolehdit asiakasvastaanotosta sekä toimistolle saapuvista puheluista. Teet tärkeää työtä yrityksen keskipisteenä vastaten toimiston arjesta sekä pienimmistäkin yksityiskohdista, jotka vaikuttavat toimistossa työskentelyn päivittäiseen sujuvuuteen ja viihtyvyyteen.

Odotamme kykyä tarttua toimeen sekä tuloshakuisuutta. Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja sinulta löytyy intohimoa parasta mahdollista asiakaskokemusta kohtaan. Käytät työssäsi päivittäin asiakkuudenhallintajärjestelmää, joten tietotekniikan perusteet on myös hyvä hallita.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikatyön kasvavassa yrityksessä. Meillä parasta ovat huikeat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki. Alexandrian ydin on ihmiset.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Jos haluat olla osa huipputiimiä ja omaat mahtavan asiakaspalveluasenteen, laita saman tien hakemusta tulemaan! Lähetä hakemus ja CV oheisella lomakkeella viimeistään 31.7.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelun aluepäällikkö Merja Klasila 29.7. ja 30.7. klo 12-15, puh. 040 547 5617.

Jaa sivu

Täytä työhakemus tähän paikkaan

Liitteet
Seuraavat tiedostopäätteet ovat sallittuja: odf pdf doc docx. Tiedoston suurin mahdollinen koko on 10 MB.

Täyttämällä lomakkeen annan Alexandrialle suostumukseni tietojeni käsittelyyn Alexandrian tietojenkäsittelyperiaatteiden mukaisesti.