Asiakaspalveluvastaava

Asiakaspalveluvastaava, Salo

Etsimme nyt Salon toimistolle

Asiakaspalveluvastaavaa

Asiakaspalveluvastaavana sovit asiakkaille puhelimitse tapaamisaikoja säästö- ja sijoitusratkaisuihin liittyen. Lisäksi huolehdit asiakasvastaanotosta sekä toimistolle saapuvista puheluista. Teet tärkeää työtä yrityksen keskipisteenä vastaten toimiston arjesta sekä pienimmistäkin yksityiskohdista, jotka vaikuttavat toimistossa työskentelyn päivittäiseen sujuvuuteen ja viihtyvyyteen.

Odotamme kykyä tarttua toimeen sekä tuloshakuisuutta. Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja sinulta löytyy intohimoa parasta mahdollista asiakaskokemusta kohtaan. Käytät työssäsi päivittäin asiakkuudenhallintajärjestelmää, joten tietotekniikan perusteet on myös hyvä hallita.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikatyön kasvavassa yrityksessä. Meillä parasta ovat huikeat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki. Alexandrian ydin on ihmiset.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Jos haluat olla osa huipputiimiä ja omaat mahtavan asiakaspalveluasenteen, laita saman tien hakemusta tulemaan! Lähetä hakemus ja CV oheisella lomakkeella viimeistään 29.9.2019.

 

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:

Merja Klasila

040 547 5617

Jaa sivu

Täytä työhakemus tähän paikkaan

Liitteet
Seuraavat tiedostopäätteet ovat sallittuja: odf pdf doc docx. Tiedoston suurin mahdollinen koko on 10 MB.

Täyttämällä lomakkeen annan Alexandrialle suostumukseni tietojeni käsittelyyn Alexandrian tietojenkäsittelyperiaatteiden mukaisesti.