Call Center -tiimipäällikkö

Call Center -tiimipäällikkö, Seinäjoki

Mikäli olet päämäärätietoinen menestyjätyyppi, motivoitunut asiakasvirtuoosi sekä tavoitteellinen myynnin osaaja, kannattaa jatkaa lukemista! Haemme Seinäjoen toimistollemme

Call Center -tiimipäällikköä

Seinäjoella sinua odottaa pieni ydintiimi, jota lähdet kasvattamaan. Toimit oman tiimisi lähiesimiehenä vastaten tiimin rakentamisesta, päivittäisestä johtamisesta sekä valmentamisesta huippusuorituksiin. Kannat yhdessä tiimisi kanssa osavastuun valtakunnallisesta uusasiakashankinnasta, asiakasvirrasta sekä -palvelusta. Työtehtävään kuuluu myös oma myyntityö sekä tuloksekkaan myynnin kehittäminen kanssamme.

Nautit parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamisesta niin sisäisesti kuin ulkoisesti, ja osaat auttaa siinä myös muita. Omaat ahkeran työotteen ja olet valmis tekemään nöyrästi töitä menestyksesi eteen. Kaupallinen koulutus ja aikaisempi kokemus esimiestyöstä tai vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä meille on oppimiskyky, voittaja-asenne sekä vahva halu kehittyä esimiestyössä. Valmennamme sinut onnistumaan tässä tehtävässä ja kehitämme jatkuvasti osaamistasi.

Alexandrian ydin on ihmiset – uskomme, että henkilöstömme hyvinvointi näkyy myös asiakkaillemme. Apua löytyy aina: tukenasi ovat mahtavat työkaverit sekä ison talon osaaminen. Haluamme nähdä sinun menestyvän, joten tarjoamme motivoivan palkkiorakenteen (pohjapalkka + tulospalkkiot), nykyaikaiset työvälineet, sekä työtilat kaupungin parhaalta paikalta Keskuskadulta.

Tämä työtehtävä ei ole helppo, mutta tuskin sinä helppoa työtä hakisitkaan?

Innostuitko? Jätä hakemus ja CV viimeistään 25.8.2019 oheisella lomakkeella.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:

Minna Granroth

040 1846 783

Jaa sivu

Täytä työhakemus tähän paikkaan

Liitteet
Seuraavat tiedostopäätteet ovat sallittuja: odf pdf doc docx. Tiedoston suurin mahdollinen koko on 10 MB.

Täyttämällä lomakkeen annan Alexandrialle suostumukseni tietojeni käsittelyyn Alexandrian tietojenkäsittelyperiaatteiden mukaisesti.