Myynnin assistentti

Myynnin assistentti, Lahti

Etsimme call center -toimintoihimme

MYYNNIN ASSISTENTTIA

Jos haluat haastaa itseäsi, näet ongelmien sijaan mahdollisuuksia, eikä hymysi hyydy tiukassakaan paikassa, saatat olla etsimämme tyyppi. Täällä parasta ovat huikeat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki.

Myynnin assistenttina toimit asiakkuuksien kasvattamisen parissa finanssialalla. Teet myynti- ja asiakaspalvelutyön kombinaatiota, jossa varaat tapaamisaikoja puhelimitse sekä uusille että jo kanssamme asioiville asiakkaille. Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille, ja myynnin assistenttina teet tärkeää työtä yrityksemme keskeisimmässä roolissa. 

Ymmärrät brändin arvon ja nautit parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamisesta. Omaat ahkeran työotteen ja olet valmis tekemään töitä menestyksesi eteen – tavoitteet on tehty rikottaviksi. Kaupallinen koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmiiksi rautainen ammattilainen, sillä kasvatamme sinut toimenkuvaasi ja kehitämme osaamistasi matkan varrella.

Alexandrian ydin on ihmiset. Emme usko turhaan byrokratiaan, kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Hommat tehdään itsenäisesti omalla tyylillä, mutta apua löytyy aina. Meillä palkitaan onnistumisista ja tarjoammekin muun muassa alan parhaan tulospalkkausmallin. Pääset Alexandrian mukana kasvamaan ja kehittymään, rakentamaan oman näköisesi urapolun.

Jos olet rautainen tekijätyyppi, verbaalinen lahjakkuus ja nautit tulosten tekemisestä, laita hakemusta tulemaan! Lähetä hakemus ja CV viimeistään sunnuntaina 24.2.2019 oheisella lomakkeella.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:

Anssi Pitkänen

040 356 7273

Jaa sivu

Täytä työhakemus tähän paikkaan

Liitteet
Seuraavat tiedostopäätteet ovat sallittuja: odf pdf doc docx. Tiedoston suurin mahdollinen koko on 10 MB.

Täyttämällä lomakkeen annan Alexandrialle suostumukseni tietojeni käsittelyyn Alexandrian tietojenkäsittelyperiaatteiden mukaisesti.