Myynnin assistentti

Myynnin assistentti, Turku

Kun haluat haastaa itseäsi, näet ongelmien sijaan mahdollisuuksia, eikä hymysi hyydy tiukassakaan paikassa, saatat olla etsimämme uusi työkaveri. Etsimme Turun toimistolle

MYYNNIN ASSISTENTTIA

Myynnin assistenttina teet uusasiakashankintaa sijoituspalvelualalla. Toimenkuvassa varaat puhelimitse tapaamisaikoja sijoitusneuvojillemme, jotka palvelevat asiakkaita heidän säästämis- ja sijoitustarpeissaan laadukkaalla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille, ja myynnin assistenttina teet tärkeää työtä asiakkaiden tulevaisuuden turvaamisen parissa.

Nautit parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamisesta ja ymmärrät brändin arvon. Omaat myynnillisen työotteen ja olet valmis tekemään töitä menestyksesi eteen. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmiiksi rautainen ammattilainen, sillä perehdytämme sinut toimenkuvaasi ja kehitämme osaamistasi jatkuvasti.

Alexandrian ydin on ihmiset. Meillä parasta ovat huikeat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki. Emme usko turhaan byrokratiaan, kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Toimenkuvassa on kannustava tulospalkkausmalli sekä hyvät työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Innostuitko? Lähetä hakemus ja CV viimeistään sunnuntaina 31.3.2019 oheisella lomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Petra Oksa pe 22.3. klo 10-12 sekä ti 26.2. klo 13-15, puh. 040 501 1502. 

Jaa sivu

Täytä työhakemus tähän paikkaan

Liitteet
Seuraavat tiedostopäätteet ovat sallittuja: odf pdf doc docx. Tiedoston suurin mahdollinen koko on 10 MB.

Täyttämällä lomakkeen annan Alexandrialle suostumukseni tietojeni käsittelyyn Alexandrian tietojenkäsittelyperiaatteiden mukaisesti.