Sijoitusneuvoja

Sijoitusneuvoja, Varkaus

Alexandria kasvaa kovaa vauhtia, ja olemme avaamassa uutta toimistoa Varkauteen. Etsimmekin avatuvalle toimistolle

SIJOITUSNEUVOJAA

Jos haluat haastaa itseäsi, näet ongelmien sijaan mahdollisuuksia, eikä hymysi hyydy tiukassakaan paikassa, saatat olla etsimämme tyyppi.

Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille, ja sijoitusneuvojana teet tärkeää työtä yrityksemme keskeisimmässä roolissa. Tehtävässä tapaat asiakkaitamme ja tarjoat ratkaisuja heidän säästämis- ja sijoitustarpeisiinsa laadukkaalla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Apunasi on sekä erillinen asiakashankintatiimi että koko konsernin myynnin tuki, joiden avulla ponnistat pitkälle.

Ymmärrät mistä laadukkaassa myyntityössä on kysymys, ja tähtäät aina pitkäaikaiseen kumppanuussuhteeseen asiakkaasi kanssa. Olet kiinnostunut ihmisistä, sijoittamisesta ja ympäröivän talouden ilmiöistä. Toivomme sinulta muutaman vuoden tuloksekasta myyntikokemusta, positiivista joukkueasennetta sekä aitoa halua kehittyä sijoituspalvelualan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Arvostamme kaupallista koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai yrittäjänä toimimisesta sekä hyviä kontaktiverkostoja. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, sillä perehdytysjakso tapahtuu Kuopion toimistollamme. Sijoituspalvelututkinnon (APV1) suorittaminen katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävä edellyttää, että myös Sijoitusneuvojan tutkinto (APV2) suoritetaan työn ohessa. 

Tukenasi on ison talon osaaminen ja täydellinen perehdytys tehtävään. Haluamme nähdä sinun menestyvän, joten tarjoamme myös motivoivan palkkiorakenteen. Toimimme yrittäjinä, jolloin voimme parhaiten vaikuttaa omaan ansaintaamme. Aloittaminen ei edellytä investointeja, vaan tarjoamme valmiin konseptin. Emme lupaa helppoa työtä, mutta haluamme sinun viihtyvän. Uskomme, että henkilöstömme hyvinvointi näkyy myös asiakkaillemme. Täällä parasta ovat huikeat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki. Emme usko turhaan byrokratiaan, kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Saat myös järjestää oman ajankäyttösi sinulle parhaiten sopivalla tavalla. 

Haluamme palkata parhaat. Tarjolla on haastava, mutta samalla erittäin palkitseva työ. Jos omaat myyjän lahjoja ja nautit tulosten tekemisestä, lähetä hakemus ja CV oheisella lomakkeella viimeistään sunnuntaina 3.3.2019.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:

Janne Havukainen

040 638 6271

Jaa sivu

Täytä työhakemus tähän paikkaan

Liitteet
Seuraavat tiedostopäätteet ovat sallittuja: odf pdf doc docx. Tiedoston suurin mahdollinen koko on 10 MB.

Täyttämällä lomakkeen annan Alexandrialle suostumukseni tietojeni käsittelyyn Alexandrian tietojenkäsittelyperiaatteiden mukaisesti.