Sijoitusneuvoja

Sijoitusneuvoja, Pori

Etsimme Poriin

Sijoitusneuvojaa

Omaatko positiivisen ajattelumallin, voittaja-asenteen ja ahkeran työotteen? Jos vastasit kyllä, koulutamme sinusta sijoituspalvelualan ammattilaisen.

Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille, ja sijoitusneuvojana teet tärkeää työtä yrityksemme keskeisimmässä roolissa. Tehtävässä tapaat asiakkaitamme ja tarjoat ratkaisuja heidän säästämis- ja sijoitustarpeisiinsa laadukkaalla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Apunasi on sekä erillinen asiakashankintatiimi että koko konsernin myynnin tuki, joiden avulla ponnistat pitkälle.

Ymmärrät mistä laadukkaassa myyntityössä on kysymys, ja tähtäät aina pitkäaikaiseen kumppanuussuhteeseen asiakkaasi kanssa. Olet kiinnostunut ihmisistä, sijoittamisesta ja ympäröivän talouden ilmiöistä. Toivomme sinulta muutaman vuoden tuloksekasta myyntikokemusta sekä aitoa halua kehittyä sijoituspalvelualan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Arvostamme kaupallista koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai yrittäjänä toimimisesta sekä hyviä kontaktiverkostoja. Sijoituspalvelututkinto (APV1) ja Sijoitusneuvojan tutkinto (APV2) katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä työtä aloitettaessa. Tehtävä edellyttää, että tutkinnot suoritetaan kuitenkin viimeistään työn ohessa.

Alexandrian ydin on ihmiset – uskomme, että henkilöstömme hyvinvointi näkyy myös asiakkaillemme. Emme usko turhaan byrokratiaan, kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Meillä saat myös järjestää oman ajankäyttösi sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Tukenasi ovat mahtavat työkaverit, ison talon osaaminen sekä täydellinen perehdytys tehtävään. Haluamme nähdä sinun menestyvän, joten tarjoamme myös motivoivan palkkiorakenteen. Toimimme yrittäjinä, jolloin voimme parhaiten vaikuttaa omaan ansaintaamme. Aloittaminen ei edellytä investointeja, vaan tarjoamme valmiin konseptin.

Haluamme palkata parhaat. Tarjolla on haastava, mutta samalla erittäin palkitseva työ. Jos omaat myyjän lahjoja ja nautit tulosten tekemisestä, lähetä hakemus ja CV oheisella lomakkeella viimeistään sunnuntaina 24.2.2019. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:

Paavo Rusava

0400-677348

Jaa sivu

Täytä työhakemus tähän paikkaan

Liitteet
Seuraavat tiedostopäätteet ovat sallittuja: odf pdf doc docx. Tiedoston suurin mahdollinen koko on 10 MB.

Täyttämällä lomakkeen annan Alexandrialle suostumukseni tietojeni käsittelyyn Alexandrian tietojenkäsittelyperiaatteiden mukaisesti.