vakuutussääätäminen

Vakuutussäästäminen

Vakuutussäästäminen on joustava ja verotuksellisesti tehokas keino kerryttää varallisuutta joko oman tai läheisten taloudellisen tulevaisuuden turvaamiseksi. Säästö- ja sijoitusvakuutukset yhdistävät rahasto-  ja arvopaperisijoittamisen tuottomahdollisuudet ja henkivakuutuksen turvan. Vakuutustuotteet sopivat niin kuukausisäästäjälle kuin suurempienkin summien sijoittamiseen.

Alexandrian säästö- ja sijoitusvakuutusten valikoima kattaa useita kansainvälisten vakuutusyhtiöiden tuotteita. Alexandria Pankkiiriliike Oyj ja sen vakuutusasiamiesyhteistyökumppanit toimivat SEB Life International Assurance Company Limited:n, Utmost PanEurope dac:n, sekä Lombard International Assurance S.A.:n vakuutusasiamiehenä.

Säästövakuutus on oikea väline, kun tavoitteena on säästää säännöllisesti vähintään viiden vuoden ajan. Useimmat asiakkaamme säästävät säästövakuutuksiin kuukausittain.

Tutustu säästövakuutukseen >

Sijoitusvakuutus on monipuolinen ja verotehokas vaihtoehto kertasijoitukselle. Sijoitusvakuutuksen sisällä varoja voidaan kohdentaa joustavasti eri sijoituskohteiden välillä.

Tutustu Sijoitusvakuutukseen >

 

     SEB      Utmost wealth solutions