Yrityslaina ja yritysrahoitus Alexandria Yritysrahoitukselta

Yritysrahoitus

Yrityslainaa kasvun ja hankkeiden rahoittamiseen

Yritysten kasvu ja kehittyminen edellyttää paitsi kovaa työtä, usein myös rahaa. Raha on yritykselle käyttövoimaa ja sitä pitää olla tarvittaessa saatavilla. Nopeasti ja joustavasti, järkevillä ehdoilla.

Alexandria Yritysrahoitus tarjoaa joukkorahoitettua yrityslainaa luottokelpoisille pk-yrityksille. Välitämme sijoittaja-asiakkaidemme varoja luottoprosessimme läpäisseille yrityksille ilman reaalivakuuksia, yrittäjien henkilökohtainen takaus riittää vakuudeksi.

Lainat ovat suuruudeltaan 20 000 – 200 000 euroa ja laina-aika on enintään 5 vuotta. Lainat ovat kuukausilyhenteisiä ja niiden korko määräytyy tapauskohtaisesti luottoprosessissa, jossa arvioidaan lainaa hakevan yrityksen taloudellinen tilanne, sekä rahoitettavan hankkeen arvioitu vaikutus yrityksen kassavirtaan ja siten takaisinmaksukykyyn. Lainan korot ovat alkaen 5 %.

Yrityslainan hakeminen on helppoa

Yrityslainan hakeminen tapahtuu kokonaan verkkopalvelussa. Prosessi on nopea, helppo ja hyvin ohjattu. Alkuun tarvitaan vain lainan sekä lainaa hakevan yrityksen perustiedot, joiden perusteella tehdään alustava päätös edellytysten täyttymisestä. Mikäli perusedellytykset lainan saamiselle täyttyvät, lainanhakija ohjataan varsinaiseen luottoprosessiin täyttämään tarvittavat lisätiedot.

Varsinaiseen luottoprosessiin voi päästä Suomeen rekisteröity yritys, joka omaa riittävän luottoluokituksen, ja jolla on lähtökohtaisesti takanaan liiketoimintaa vähintään kaksi täyttä tilikautta. Luottoprosessissa tärkeimpiä arvioitavia seikkoja ovat suunnitellun rahoitettavan hankkeen taloudelliset edellytykset, lainan määrä suhteutettuna yrityksen maksukykyyn, lainan juoksuaika sekä yrityksen aiempi maksukäyttäytyminen.    

Pannaan yhdessä pyörät pyörimään

Yrittäminen ei saa jäädä rahasta kiinni! Me Alexandriassa olemme sitä mieltä, että suomalaisten pk-yritysten rahoituksen turvaaminen on edellytys koko Suomen hyvinvoinnin kasvulle ja kehitykselle. Yksikään hyvä hanke ei saa jäädä toteuttamatta rahoituksen saatavuuden tai hankalien ehtojen vuoksi.

Suomalaiset, jotka säästävät ja sijoittavat, luottavat suomalaisiin yrittäjiin ja yrittäjyyteen. He ovat valmiita osallistumaan talkoisiin lainaamalla yrityksille viisasta, ahkeraa ja työhön valmista rahaa.

Alexandria Yritysrahoituksen idea on välittää ihan tavallisten ihmisten toimeton raha vauhdittamaan suomalaisten yritysten kasvua. Luomaan työtä ja hyvinvointia meille kaikille.

Pannaan yhdessä raha töihin ja pyörät pyörimään.

 

New call-to-action