"Sijoitukset eivät tuota minulle harmaita hiuksia"

Joki-Erkkila 630

Mestisjoukkue RoKI:n kapteeni, insinööri Henri Joki-Erkkilä vakuuttui Pankkiiriliike Alexandrian toiminnasta tutustumiskäynnillä, vaikkei hänellä ollutkaan aikeita ryhtyä sijoittajaksi. Nyt Henri on säästänyt ja sijoittanut jo muutaman vuoden ajan. Alexandrian palvelu on asiakkaalle helppo ja vaivaton.

"Minulla on vain vähän kokemusta sijoittamisesta. Pidin lukion jälkeen muutaman välivuoden ja tein töitä. Silloin keräsin rahaa oman pankkini rahastoon. Opiskeluvuosina ei kuitenkaan ollut varaa säästää. En ole niin hyvin perillä sijoitusmaailmasta, että ryhtyisin omin päin sijoittamaan", Henri taustoittaa.

Henri muistelee kuulleensa Alexandriasta ensimmäisen kerran televisiomainonnan kautta. Myöhemmin Alexandriasta soitettiin ja kutsuttiin käymään.

"En mennyt sillä ajatuksella, että aloittaisin sijoittamisen. Lähdin käymään Alexandriassa mielenkiinnosta. Käynnillä kerrottiin, että millaisesta hommasta on kysymys. Homma vakuutti minut ja mietin, että voisin vähän sijoittaa. En tehnyt sopimusta siltä seisomalta, vaan mietin viikon verran ja otin asioista selvää. Sitten päätin ryhtyä sijoittamaan ja säästämään", Henri kertoo.

Vaivaton tapa säästää ja sijoittaa

Henri on sijoittanut Alexandriassa jo parin vuoden ajan. Hän vierailee Alexandriassa kerran tai kahdesti vuodessa ja seuraa silloin tällöin, miten sijoituksilla menee.

"Tämä on hyvä tapa sijoittaa minun tyylisilleni ihmisille. Kuukausittain rahaa jää vähän sijoitettavaksi, mutta minulla ei ole kuitenkaan kiinnostusta ja aikaa seurata pörssimaailmaa."

"Rahat lähtevät automaattisesti tililtäni. En kuluta tähän asiaan energiaa, sillä sijoitukset tuntuvat taustalla huomaamattomasti kasvavan korkoa. Prosentuaalisesti olen ollut sijoituksiini tyytyväinen. Säästän pahan päivän varalle ja tulevaisuuteen ilman, että minun pitäisi tällä hetkellä luopua mistään menoista", Henri kertoo.

Henri on tyytyväinen Alexandrian asiakaspalveluun. Hänen mukaansa tunnelma on hyvä, ja liikkeessä asioidessa pääsee hyvin kärryille rahastoista ja sijoittamisesta.

"Alexandriassa kehtaa kysyä, jos jokin asia askarruttaa. Sijoittaminen ei tuota minulle harmaita hiuksia. Ehdottomasti kannattaa käydä kuuntelemassa, että mitä Alexandrialla on tarjota. Minut he pystyivät vakuuttamaan", Henri hymyilee.