Sisällöt
Rahamylly turkoosi 1100 v2

22.01.2019

Tiedotteet

Alexandria tuo markkinoille digitaalisen yritysrahoituspalvelun

Alexandria on käynnistänyt uuden, digitaalisen joukkorahoituspalvelun. Rahamylly tarjoaa sijoittajille uudenlaisen mahdollisuuden sijoittaa kotimaisiin yrityslainoihin ja pk-yrityksille yksinkertaisen väylän hakea markkinaehtoista rahoitusta. Verkkopalveluun voi tutustua osoitteessa www.rahamylly.fi.

Rahamylly pohjautuu digitaaliseen palvelualustaan, jossa kaikki yrityslainoihin ja sijoituksiin liittyvät toiminnot on automatisoitu. Pitkälle kehitetty palvelualusta mahdollistaa kustannustehokkaan toiminnan ja on sijoittajille täysin maksuton.

Uuden verkkopalvelun myötä Alexandrian tuotevalikoima laajenee uudella omaisuusluokalla, joka tarjoaa sijoittajille kuukausittaisen korkotuoton lisäksi mahdollisuuden edistää suomalaisten yritysten kasvua.

”Tämän päivän sijoittajat ovat vastuullisia ja hyvin kiinnostuneita tuoton lisäksi omien sijoitustensa vaikuttavuudesta. Uuden omaisuusluokan myötä voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden sijoittaa hyvin konkreettisesti suomalaisten yritysten kasvuun. Nykyisessä asiakaspohjassamme on jo valmiiksi laaja joukko niin yksityissijoittajia kuin yrityspäättäjiäkin, ja Rahamylly on herättänyt voimakasta kiinnostusta molemmissa jo ennakkoon. Lisäksi palvelu tuo meille täysin uuden, digitaalisen jakelukanavan toiminnallemme keskeisten henkilökohtaisten kohtaamisten rinnalle”, Alexandria -konsernin toimitusjohtaja Jan Åkesson kertoo.

Uudesta verkkopalvelusta vastaa Alexandria -konsernin tytäryhtiö Alexandria Yritysrahoitus.

”Yritysten rahoituksen markkina on voimakkaassa muutoksessa ja kysyntää vaihtoehtoisille rahoitustavoille on jatkuvasti enemmän. Rahamylly vastaa tähän tarpeeseen yhdistämällä kotimaiset pk-yritykset ja yksityissijoittajien varat kotimaisten yritysten kasvun tukemiseen”, kertoo Alexandria Yritysrahoituksen toimitusjohtaja Markus Neimo.

Alexandria Yritysrahoituksen välittämät yrityslainat ovat kooltaan 20 000–200 000 euroa, ja lainojen korot ovat 5–10 % p.a. Sijoittajat voivat sijoittaa yrityslainoihin minimissään 200 euron kertasumman. Palvelun kautta tehdyistä sijoituksista ei peritä lainkaan kuluja ja yritysten maksamat lyhennykset ja korot maksetaan sijoittajalle täysimääräisinä.

Lisätiedot:
Jan Åkesson
toimitusjohtaja, Alexandria Pankkiiriliike Oyj
jan.akesson@alexandria.fi
Puh. 040 731 2325

Markus Neimo
toimitusjohtaja, Alexandria Yritysrahoitus Oy / rahamylly.fi
markus.neimo@alexandria.fi
Puh. 040 526 8597

Jaa artikkeli