Alexandrian strukturoitujen tuotteiden sijoitusmenestys Euroopan parasta 2024

Tiedotteet

28.3.2024

Alexandrian strukturoitujen tuotteiden sijoitusmenestys Euroopan parasta

Alexandrian strukturoidut sijoitustuotteet palkittiin Euroopan parhaasta sijoitusmenestyksestä. Tämän lisäksi Alexandria valittiin myös kolmatta kertaa Pohjoismaiden parhaaksi strukturoitujen sijoitusten tarjoajaksi. Palkinnot jaettiin 21. kertaa järjestetyssä European Structured Products & Derivatives -konferenssissa Lontoossa maaliskuussa 2024

Sijoitusmenestystä mitattiin vuoden ajanjaksolla erääntyneiden sijoitusten volyymipainotetuilla toteutuneilla vuosituotoilla. Paras tarjoaja valittiin sijoitusmenestyksen ja myyntivolyymin perusteella siten, että kummankin kriteerin painoarvo oli 50 %. Valinnat tekee tutkimustalo SRP (Structured Retail Products).

Vuonna 2023 erääntyi 67 Alexandrian strukturoitua sijoitustuotetta, joiden keskimääräinen toteutunut vuosituotto nimellisarvolle oli 11,1 % p.a. Osakemarkkinoiden kehitykseen sidottujen tuotteiden vuosituotto nimellisarvolle oli keskimäärin 13,1 % p.a.

"On ilo ja suuri kunnia ottaa vastaan nämä kansainväliset tunnustukset. Alexandria on palkittu kuusi kertaa Suomen parhaasta sijoitusmenestyksestä, mikä osoittaa, että tuotekehityksemme on ollut tasaisen laadukasta yli ajan, ja että tarjoamamme sijoitusratkaisut ovat toimineet suunnitellusti. Erityisen hienoa on huomata, että tuotevalikoimamme tarjoaa kilpailukykyistä tuottoa myös kansainvälisessä vertailussa.”, Alexandria Marketsin toimitusjohtaja Ville Hellens kertoo.

SRP:n palkintotiedote

Alexandrian strukturoitujen sijoitustuotteiden valikoimaan ja tuotteiden historialliseen kehitykseen voi tutustua tarkemmin Alexandrian verkkosivuilla.

Lisätietoja: Ville Hellens toimitusjohtaja Alexandria Markets 0503412399 ville.hellens@alexandria.fi

Alexandria Group Oyj Vuonna 1996 perustettu Alexandria on 27 vuoden aikana kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Tehtävänämme on auttaa suomalaisia kasvattamaan varallisuuttaan ja elämään rikkaampaa elämää. Alexandria palvelee yli 37 000 asiakastaan 30 paikkakunnalla yli 200 sijoitusalan asiantuntijan voimin. Konsernin muodostavat Alexandria Group Oyj, Alexandria Rahastoyhtiö Oy, Alexandria Markets Oy, Alexandria Yritysrahoitus Oy sekä Premium Advisors Oy. Yhtiön osake on listattu First North -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella ALEX.

Aloita sijoittaminen helposti

Varaa maksuton ensitapaaminen

Konkreettiset vinkit heti käyttöösi

Tapaaminen voidaan järjestää valintasi mukaan etänä tai paikan päällä. Siinä käydään läpi sijoitustavoitteitasi ja ratkaisuja, joilla unelmiesi toteuttaminen mahdollistuu.

Kokonaisarvosana
tapaamiselle
Sijoitusneuvojan
asiantuntevuus
Suosittelisi
palveluitamme

Kysy chatissa

Chat -asiakaspalvelumme palvelee 8 - 16.00 (ma-pe)

Jätä yhteyden-ottopyyntö

Otamme yhteyttä 24h sisällä haluamallasi tavalla.

Jätä yhteystiedot
Ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu
Tilanteeseesi räätälöityä sijoittamista
Sijoitusmenestystä palkitulla valikoimalla
Kestävyys ja vastuullisuus mukana toiminnassa