Alexandria

Önskar du att det skulle finnas behändiga spar- och placeringsalternativ? Väntar du dig personlig service då det gäller dina tillgångar? Välkommen, du har kommit till rätt ställe.

Alexandria tillhandahåller högklassiga och lättskötta spar- och placeringslösningar samt en förstklassig personlig service. Vår sakkunniga och tjänstvilliga personal hjälper dig att hitta de rätta spar- och placeringslösningarna för just dig. Vårt breda utbud innehåller lämpliga verktyg både för placeringen av större och mindre summor.

Alexandria Bankirfirma grundades år 1996 och under våra 21 verksamhetsår har vi växt till ett av de största värdepappersföretagen i Finland. Vi är specialiserade på mångsidiga placerings- och sparlösningar. Vi betjänar våra kunder riksomfattande på 27 orter i Finland och vi har över 300 anställda placeringsproffs. Över 70 000 kunder har anlitat våra tjänster och sammanlagt har våra kunder placerat över 1,5 miljarder euro via oss. 

Alexandriakoncernen utgörs av Alexandria Bankirfirma, Alexandria Fondbolag och Alexandria Markets, som specialiserat sig på strukturerade placeringsprodukter.

Läs mer om våra tjänster