Alexandria 12114

Teemme sijoittamisesta sinulle helppoa

Pidämme huolen sijoituksistasi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen

Huolettaako epävarma markkinatilanne tai pelkäätkö tekeväsi vääriä päätöksiä? Milloin viimeksi tarkastelit sijoituksiasi ammattilaisen kanssa?

Sijoittamisen ei tarvitse olla vaikeaa tai aikaavievää, me teemme siitä sinulle helppoa.

Hoidamme yli 36 000 suomalaisen sijoituksia. Uskomme, että voimme auttaa myös sinua tavoittelemaan unelmiasi ja elämään rikkaampaa elämää.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin jutellaan lisää. Tapaaminen sijoitusneuvojamme kanssa on aina maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Ota askel kohti rikkaampaa elämää

Autamme sinua tavoitteidesi saavuttamisessa – sijoituskokemuksestasi riippumatta. Kun jätät yhteystietosi, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä muutaman päivän kuluessa.

 1. Sijoitusneuvojamme soittaa sinulle

  Lyhyen puhelun aikana kartoitamme tarpeesi ja toiveesi.
 2. Tapaaminen sijoitusneuvojan kanssa

  Seuraavaksi sovimme noin tunnin tapaamisen, jossa paneudutaan kattavasti taloudelliseen tilanteeseesi, tavoitteisiisi ja tulevaisuuden suunnitelmiisi. Palaverin lopuksi käymme läpi ratkaisuehdotuksen.
 3. Saat konkreettisen sijoitussuunnitelman

  Sijoitusneuvojamme lähettää sinulle sijoitussuunnitelman kirjallisessa muodossa.
 4. Tutustuminen sijoitussuunnitelmaan

  Tapaamisen jälkeen voit rauhassa syventyä sijoitussuunnitelmaan ja harkita sijoittamisen aloittamista Alexandrialla. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Tarjoamme sinulle:

1. Henkilökohtaisen ja asiantuntevan palvelun

Henkilökohtainen sijoitusneuvojasi pitää sinut ajan tasalla ja tekee sijoittamisesta sinulle helppoa ja ymmärrettävää – näin sinä voit keskittyä nauttimaan elämästäsi. Palvelemme sinua aina tarpeidesi mukaan, silloin kun sinulle parhaiten sopii – joko kasvotusten, puhelimessa tai verkon välityksellä.

Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja tarjoamme säännöllisesti ideoita ja ehdotuksia siitä, miten voit esimerkiksi tehostaa riskienhallintaa ja optimoida sijoitussalkkusi tuotto-odotuksia.

2. Palkitut ja menestyneet sijoitustuotteet tavoitteidesi toteuttamiseen

Kokeneet sijoitusneuvojamme huomioivat yksilölliset tarpeesi ja räätälöivät juuri sinulle sopivat sijoitusratkaisut. Kokonaisuuden suunnittelussa otamme huomioon taloudellisen tilanteesi, riskinottokykysi, sijoitushorisonttisi ja tavoitteesi. Palkittu ja aina ajan tasalla oleva valikoimamme auttaa sinua muodostamaan tavoitteisiisi sopivan kokonaisuuden.

3. Vertailua nykyisistä ratkaisuista ja uusia ideoita sijoittamiseen

Markkinoiden muuttuessa on tärkeää tunnistaa sijoitusmuodot ja -strategiat, jotka monipuolistavat salkkuasi ja tarjoavat uusia tuottomahdollisuuksia. Käymme kanssasi läpi erilaiset sijoitusvaihtoehdot ja niiden potentiaalin.

Mitä asiakkaamme sanovat palvelustamme?

Keräämme palautetta asiakkailtamme jokaisen kohtaamisen jälkeen. Asiakastyytyväisyytemme on kasvanut tasaisesti jo useamman vuoden ajan. Vuonna 2022 saimme palautetta peräti 3 600 asiakkaaltamme, jotka arvioivat suoriutumistamme näin:

 1. 9,2

  Tyytyväisyys neuvonantajaan
 2. 9,3

  Tyytyväisyys tehtyihin ratkaisuihin
 3. 9,7

  Asioinnin vaivattomuus
 4. 8,9

  Suosittelisi palveluitamme tuttavilleen

Alexandrian palautekyselyt 2022. N=3600 vastaajaa, esitetyt luvut kaikkien vastausten keskiarvoja. Asteikko 1-10.

Alexandria 12114

Henkilökohtainen ja asiakaslähtöinen palvelu

Huomioimme yksilölliset tarpeesi, jotta voimme tarjota juuri sinulle parhaiten sopivia ratkaisuja. Näin sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja energiaa sijoitusvaihtoehtojen seulomiseen.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Alexandria 12185

Palkitut ja menestyneet sijoitustuotteet

Sijoittamalla kohti omannäköistä arkea

Katso lisää