Säästövakuutus

Hyvä lähtökohta pitkäaikaiselle säästäjälle

Säästövakuutus on oiva keino säännölliseen säästämiseen silloin, kun tarkoituksena on säästää vähintään viiden vuoden ajan. Säästövakuutus on oikea valinta, kun haluat kerryttää säästöjä omaa tai läheistesi tulevaisuutta silmällä pitäen.

Säästövakuutus on kuukausisäästäjän työkalu

Useimmat asiakkaamme säästävät vakuutuksiin tietyn summan kuukausittain, yleisimmin asiakkaidemme säästöhorisontti on 15-20 vuotta. Säännöllinen säästäminen ja pitkä aikajänne antavat mahdollisuuden kasvattaa pienemmistäkin summista merkittäviä säästöjä. Säästövakuutukseen tehtävät sijoitukset kohdennetaan asiakkaan valitsemiin rahastoihin, jolloin varoille on mahdollista saada tehokas hajautus ja valittu tuotto/riskitaso. Säästövakuutus tarjoaa myös joustoa, rahastojen vaihtaminen on helppoa eikä siitä aiheudu kuluja eikä verovaikutuksia.

Säästövakuutus on verotehokas säästämisen muoto, kertyneiden säästöjen tuottoja verotetaan vasta kun nostot ylittävät alkuperäisen sijoitetun summan. Vakuutustuotteisiin sisältyy aina myös henkivakuutus.

Utmost Vision –vakuutus auttaa tavoitteiden saavuttamisessa

Alexandrian asiakkaat voivat hyödyntää vakuutussäästämisessä Euroopan suurimpiin vakuutusyhtiöhin lukeutuvan Utmost PanEuropen Vision –vakuutusta. Vision -vakuutus tarjoaa monipuolisen työkalun oman taloudellisen tulevaisuutesi rakentamiseen. Säännöllinen säästäminen auttaa pääsemään tavoitteisiisi, liittyivät ne sitten omaasi tai läheistesi tulevaisuuteen.

Vision -vakuutus tarjoaa yli 180 kansainvälisen rahaston valikoiman. Valikoimassa ovat mukana myös asiakkaidemme suosimat Alexandria-rahastot, joiden varainhoidosta vastaa palkittu SEB Varainhoito. Vision-vakuutus palkitsee pitkäaikaisen säästäjän myös kattavalla bonusohjelmallaan.

Kun haluat kasvattaa omaa tai perheesi varallisuutta säästö- tai sijoitusvakuutusten avulla, varaa aika sijoitusneuvojallemme. Palvelemme henkilökohtaisesti 30 paikkakunnalla.