Sijoitusvakuutus

Sijoitusvakuutus on verotehokas ja sijoitusmuoto kertasijoitukselle. Sijoitusvakuutuksen sisällä varoja voidaan sijoittaa joustavasti niin rahastoihin, osakkeisiin kuin strukturoituihin sijoitustuotteisiinkin. Vakuutuksen kautta sijoitettaessa sijoittaja hyötyy myös pääomaveron siirrosta, sijoituksen tuottoja verotetaan vasta kun vakuutuksesta tehdyt nostot ylittävät alkuperäisen sijoitussumman.

Sijoitusvakuutus yhdistää verotehokkuuden ja henkivakuutusturvan

Sijoitusvakuutukseen tehtävät sijoitukset kohdennetaan valitsemiisi sijoituskohteisiin, jolloin varoille on mahdollista saada tehokas hajautus ja haluttu tuotto/riskitaso. Rahastojen ja sijoituskohteiden vaihtaminen on helppoa eikä siitä aiheudu sijoittajalle verovaikutuksia.

Sijoitusvakuutukseen voidaan tehdä lisäsijoituksia milloin tahansa, ja vastaavasti tarvittaessa vakuutuksesta voidaan tehdä koska tahansa osittaisiakin nostoja. Sijoitusvakuutuksen etuna on pääomatuloveron siirto, sijoitusvakuutuksesta pääomatuloveroa maksetaan vasta kertynyttä tuottoa nostettaessa.

Alexandrian asiakkaat pääsevät hyödyntämään mm. kansainvälisen SEB Life -vakuutusyhtiön sijoitusvakuutuksia.

Kun haluat kasvattaa omaa tai perheesi varallisuutta säästö- tai sijoitusvakuutusten avulla, varaa aika sijoitusneuvojallemme. Palvelemme henkilökohtaisesti 30 paikkakunnalla.