Domus tuoli ja baseball-pallo pöydällä

Yrityslainoilla sijoitat suomalaisten yritysten kasvuun

Yrityslainat tarjoavat uuden, houkuttelevan mahdollisuuden sijoittaa PK-yritysten lainoihin, jotka eivät aiemmin ole olleet yksityissijoittajien saatavilla. Yrityslainat ovat joukkorahoitettuja lainoja, jotka eivät ole
alttiita pörssikurssien liikkeille. Yrityslainapalvelumme auttaa hallitsemaan riskejä, sillä jokaisen asiakkaan sijoitus hajautetaan automaattisesti useisiin yrityslainoihin. Tuotto perustuu yrityslainojen korkoihin – yritysten maksamat lyhennykset ja korot ohjautuvat täysimääräisinä sijoittajien asiakastileille. Palvelu on sijoittajalle täysin maksuton ja erittäin helppokäyttöinen.

Yrityslainapalvelumme kautta suomalaiset yritykset voivat hakea toiminnalleen rahoitusta, joka koostetaan sijoittajien varoista. Yrittäjät saavat lainaa toimintansa kehittämiseen kohtuullisella korolla ja sijoittajat hyötyvät kuukausittaisesta korkotuotosta sekä hajautetun riskin salkusta, joka rakentaa suomalaisten yritysten tulevaisuutta.

Sijoittamisen perimmäinen tarkoitus on tuoton tavoittelu, mutta Alexandrian yrityslainoilla voit aidosti myös vaikuttaa asioihin. Rahoittamalla kotimaisten kasvuhakuisten PK-yritysten toimintaa saat korkotuottoa ja lisäksi olet myös osaltasi vaikuttamassa konkreettisesti koko Suomen talouteen.

Alexandrian yrityslainojen edut:

 • Sijoita suomalaisten yritysten kasvuun

  Välitämme sijoittamasi varat suomalaisille PK-yrityksille niiden toiminnan kasvuun ja kehittämiseen.

 • Sijoittajalle maksuton

  Yritykset maksavat nostamastaan lainasta palkkiot – sijoittajilta ei peritä mitään palkkioita.

 • Korkotuotto 5-10 % vuodessa

  Lainaa saaneet yritykset maksavat lainan lyhennykset ja korot suoraan asiakastilillesi kuukausittain.

 • Automaattinen hajautus

  Sijoittamasi varat hajautetaan aina automaattisesti useamman luottokelpoisen yrityksen lainoihin.

Varaa aika tapaamiseen