Alexandria laajentaa Rovaniemelle

Alexandria laajentaa Rovaniemelle
Jaa sivu

Valtakunnallisen sijoituspalveluyhtiön 21. toimipiste avasi ovensa Rovaniemellä syyskuun alussa.

Alexandrian Rovaniemen uusi toimipiste saatiin täyteen toimintavalmiuteen syyskuun alusta. Alkuvaiheessa toimisto työllistää kolme henkilöä, jatkossa henkilöstön määrä pyritään kasvattamaan viiteen työntekijään.

Rovaniemi on ollut Alexandrian suunnitelmissa jo pitkään, Pohjois-Suomessa on aiemmin ollut niukasti tarjontaa säästämisen ja sijoittamisen palveluissa.

– Haluamme panostaa asiakkaiden henkilökohtaiseen palveluun valtakunnallisesti, joten toiminnan laajentaminen Rovaniemelle oli tässä vaiheessa luonteva askel. Talouden haastavat ajat ovat lisänneet asiantuntevan sijoitusneuvonnan kysyntää ja asiakasmäärämme ovat kasvaneet ympäri Suomen jo useita vuosia. Rovaniemen alue on hyvin kiinnostava markkina-alue, uskomme laadukkaille sijoitus- ja säästämispalveluille löytyvän täältä hyvin kysyntää, Alexandrian Itä- ja Pohjois-Suomen aluejohtaja Jouni Kalliokoski kertoo.

Rovaniemen toimisto käynnistyy paikallisin voimin

Uusi toimipiste käynnistetään paikallisin voimin, kun aiemmin Alexandrian Oulun toimistolla työskennelleet Jukka ja Olli Junes tekevät paluun Rovaniemelle. Toimiston vahvuuden täydentää aiemmin Rovaniemellä Expert -myymälän päällikkönä toiminut Pekka Junes.

– Teen mielelläni paluun synnyinseuduilleni, uskon Alexandrian palveluille olevan hyvin kysyntää myös Rovaniemen seudulla, Jukka Junes kertoo.

– Olen toiminut kaupan alalla Rovaniemellä yhdeksän vuotta, ja tiedän että paikalliset asiakkaat arvostavat hyvää palvelua. On hienoa tuoda paikkakunnalle sellainen palvelun taso, jota täällä ei ole aiemmin nähty, Pekka Junes jatkaa.

Alexandria Pankkiiriliike toimii Rovaniemellä kauppakeskus Revontulen kolmannessa kerroksessa.