Generali PanEurope on nyt Utmost Wealth Solutions

02.07.2018

Alexandria Pankkiiriliikkeen yhteistyökumppani Generali PanEurope on nyt Utmost Wealth Solutions. Kansainvälinen henkivakuutusyhtiö LCCG osti Generali PanEurope dac:n alkuvuonna. Omistajavaihdos on nyt toteutettu ja jatkossa Generali PanEurope toimii Utmost Wealth Solutions -brändin alla.

Omistajavaihdoksen myötä vain nimi ja siihen liittyvä brändi ovat uusia, ei itse yhtiö. Vakuutuksia hallinnoi nyt Utmost Wealth Solutions, mutta siihen sovelletaan samoja vakuutusehtoja kuten ennenkin. Muutoksella ei siis ole vaikutusta tuotteisiin tai palveluihin eikä se edellytä asiakkailta mitään toimenpiteitä.


LCCG

LCCG:n strategiana on kasvaa Euroopan suurimmaksi henkivakuutusyhtiöksi ja tarjota korkealaatuisia säästö- ja varallisuudenhoitoratkaisuja. Utmost Wealth Solutions on keskeisessä asemassa yhtiön strategiassa. LCCG:n omistavat sen perustajat Paul Thompson ja Ian Maidens sekä Yhdysvaltalainen pääomasijoitusyhtiö Oaktree Capital Group LLC (Oaktree), jolla on 86 %:n omistusosuus. Oaktree hallinnoi maailmanlaajuisesti yli 120 miljardin dollarin edestä asiakasvaroja. Oaktree on listattu New Yorkin pörssissä, sen markkina-arvo on yli 6 miljardia dollaria ja se työllistää yli 900 henkilöä 13 maassa. Sen toimintaa sääntelee Yhdysvaltain arvopaperikomissio (US Securities and Exchange Commission (SEC)).