Sijoitusneuvonta

Sijoitusneuvonta

Alexandrian toiminta perustuu laadukkaaseen henkilökohtaiseen palveluun. Mielestämme säästäminen ja sijoittaminen ovat niin tärkeitä asioita, että niistä on syytä keskustella kasvotusten, ei robottien tai vuoronumeroiden kanssa. Meillä asiakkaamme asioivat aina nimetyn yhteyshenkilön kanssa, joka auttaa kaikissa säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Sijoitusneuvojamme auttavat löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut. Alexandrian asiakkaana on suomalaisia kaikista ikä- ja ammattiryhmistä, palveluitamme käyttävät niin palkansaajat, yrittäjät kuin eläkeläisetkin. Palvelemme valtakunnallisesti 28 paikkakunnalla yli 300 sijoitusalan ammattilaisen voimin.

Henkilöasiakkaita palvelemme toimipisteissämme ajanvarauksella. Yritys-ja yhteisöasiakkaiden on mahdollista hyödyntää myös liikkuvia yrityspalveluitamme.

Alexandria tarjoaa:

  • Vaivatonta säästämistä ja sijoittamista
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Laadukkaan palveluvalikoiman
  • Valtakunnallisen konttoriverkoston
  • Kansainväliset yhteistyökumppanit
  • Yritys- ja yhteisöasiakkaille liikkuvat palvelut joustavin palveluajoin

Tutustu palveluihimme

Alexandria Pankkiiriliike on perustettu vuonna 1996 ja kahdenkymmenen vuoden aikana olemme kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Erikoisalaamme ovat monipuoliset sijoittamisen ja säästämisen ratkaisut. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti 28 paikkakunnalla yli 300 sijoitusalan ammattilaisen voimin. Palveluitamme on käyttänyt yli 75 000 asiakasta, yhteensä asiakkaamme ovat sijoittaneet kauttamme yli 1,5 Mrd €.

Lue lisää Alexandriasta