Sijoittamaan jo nuorena

”Oman tulevaisuuteni miettiminen 30 vuoden päähän sai minut kiinnostumaan sijoittamisesta. Missä haluan olla, millaisessa tilanteessa, millaisessa taloudellisessa vapaudessa?” Kolme vuotta Alexandrian asiakkaana ollut Rasmus pitää tärkeänä ison kuvan pohtimista – myös sijoittamisessa.

Kiinnostus sijoittamiseen heräsi parikymppisenä. Nyt olen kolmekymppinen. Sitä ennen eivät sijoitusasiat kiinnostaneet: silloin elettiin hetkessä ja fiilisteltiin. Isän kannustuksen kautta aloin miettiä, että ehkä olisi fiksua alkaa laittaa rahaa sivuun.

Oman tulevaisuuteni miettiminen 30 vuoden päähän sai minut kiinnostumaan sijoittamisesta. Missä haluan olla, millaisessa tilanteessa, millaisessa taloudellisessa vapaudessa? Minua kiinnosti, miten voisin käyttää itse ansaitsemaani rahaa niin, että se loisi vielä enemmän tuottoa. Tähtään siihen, että sitten tulevaisuudessa, kun pääomaa saa käyttää, on taloudellista vapautta.

Alexandria on minulle eräänlainen työkalu tai palvelu, jonka kautta olen oppinut, mitä sijoittaminen tarkoittaa. Olen aloittanut sijoittamisen nuorena heidän kauttaan, oppinut siitä enemmän ja kiinnostunut vielä lisää. Kanssakäyminen Alexandrian kautta on mahdollistanut ne tavoitteet, joihin haluan tähdätä tulevaisuudessa.

Minulle sijoittamisessa on tärkeintä se, että pystyn miettimään koko ajan isoa kuvaa. Vaikka pitkän aikavälin sijoittamisessa suhdanteet voivat vaihdella, sekin kuuluu asiaan. Silloin pitää muistaa ison kuvan merkitys.

Kansainvälistyminen on iso osa sitä, kuka olen, ja mihin suuntaan tahdon mennä. 30 vuoden päästä vapautuvilla varoilla haluan sijoittaa, auttaa startup-yrityksiä ja yrittäjiä esimerkiksi kansainvälistymään. Sekä luoda itselleni pääoman kautta mahdollisuuden matkustaa ympäri maailmaa.

Siksi ryhdyin Alexandrian asiakkaaksi.

Tutustu tuotevalikomaan

Muita tapoja ottaa yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Asiakaspalvelumme palvelee 8-16.30 (ma-pe). Kehuttu asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin sinua mietityttäviin kysymyksiin.

Kysy chatissa

Chat -asiakaspalvelumme palvelee 8 - 16.00 (ma-pe)

Ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu
Tilanteeseesi räätälöityä sijoittamista
Sijoitusmenestystä palkitulla valikoimalla
Kestävyys ja vastuullisuus mukana toiminnassa