Kuukausisäästämällä oma alppimaja

”Mietin että olisi kiva, jos olisi pitkäaikainen sijoituskohde, joka raukeaa sitten, kun eläkeikä alkaa kolkuttelemaan. Ja siitä sitten aloitettiin Alexandrian kanssa tämä vakuutussäästäminen”. Kuusi vuotta Alexandrian asiakkaana ollut Miikka tahtoo tehdä unelmista totta.

Kun lapset olivat jo isoja, tilipäivien välissä tilille rupesi jäämään rahaa. Samalla tuli ajatus, että työelämää alkaa olla jäljellä enää parikymmentä vuotta. Mitä sitten sen jälkeen? Ajattelin, että pitäisikö ylimääräinen raha laittaa poikimaan, ettei jää vain käyttötilille makaamaan.

Viihdyn Alpeilla, ja yksi iso haave on ollut oma tukikohta Alpeilta, Pohjois-Italiasta. Se sai kiinnostumaan säästämisestä. Mietin että olisi kiva, jos olisi pitkäaikainen sijoituskohde, joka raukeaa sitten, kun eläkeikä alkaa kolkuttelemaan. Ja siitä sitten aloitettiin Alexandrian kanssa tämä vakuutussäästäminen.

Päädyin Alexandrian asiakkaaksi siksi, että heiltä löytyy hyvät hajautetut vakuutussäästömekanismit. Taustalla on isoja kansainvälisiä vakuutus- ja rahoitusyhtiöitä, jolloin säästetyt rahat ovat turvassa.

Kuukausisäästäminen vaatii sitä, että kerran kuukaudessa laittaa sovitun summan tilille, josta Alexandria sitten laittaa sen eteenpäin vakuutusmekanismeihin. Sehän on hyvin helppoa. Asiakkaan ei oikestaan tarvitse huolehtia muusta kuin että tilillä on sovittu summa rahaa eräpäivänä.

Tässä kyseisessä instrumentissa ei ole maailman yksinkertaisin asia lähteä nostamaan rahoja tililtä kesken sopimuskauden – ja koen sen todella hyvänä. Oikeastaan se on suurin syy, minkä vuoksi valitsin tämän tuotteen Alexandrialta. Jos varojen nostaminen olisi hirveän helppoa, kaikilla tulee sellaisia tilanteita, että on tarve muutamalle toimintatonnille.

Alexandriasta saa oman yksityisen yhteyshenkilön, joka auttaa ja ehdottaa yksilöllisesti tilanteeseen sopivan vaihtoehdon. Ennen kaikkea asiakkuus perustuu henkilökohtaiseen palveluun – eikä sitä ole liikaa enää tämän päivän elämässä.

Eläköitymiseeni on vielä pitkä aika, mutta sen miettiminen taloudellisesti pitää aloittaa jo varhaisessa vaiheessa. Jos se on mahdollista, oman talouden suunnittelu tulisi aloittaa jo ihan opiskeluaikoina. Jos nyt voisin valita toisin, olisin aloittanut jo 30 vuotta sitten. Pienikin summa riittää.

Olen ollut Alexandrian asiakas nyt aika tarkkaan 6 vuotta. Säästösuunnitelmani jatkuu vielä seuraavat 14 vuotta.

Sitten ollaan maalissa.

Tutustu tuotevalikoimaan

Muita tapoja ottaa yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Asiakaspalvelumme palvelee 8-16.30 (ma-pe). Kehuttu asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin sinua mietityttäviin kysymyksiin.

Kysy chatissa

Chat -asiakaspalvelumme palvelee 8 - 16.00 (ma-pe)

Ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu
Tilanteeseesi räätälöityä sijoittamista
Sijoitusmenestystä palkitulla valikoimalla
Kestävyys ja vastuullisuus mukana toiminnassa