Tavoitteena taloudellinen vapaus

”Haluaisin jossakin vaiheessa saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden. Minulle se merkitsee vapautta tehdä niitä asioita, jotka minua kiinnostavat, enkä halua päättää välttämättä etukäteen, että mitä se tulee olemaan.” Sanna on viihtynyt Alexandrian asiakkaana jo 15 vuotta.

Olen ollut Alexandrian asiakkaana jo noin viitisentoista vuotta. Alexandrialta otettiin yhteyttä, ja tapaaminen tuli elämäntilanteeseeni sopivaan aikaan. Neuvot, joita he pystyivät tarjoamaan, kiinnostivat, ja minusta tuli asiakas.

Olen hyvin nuoresta asti halunnut omistaa asunnon. Kun opiskelijana aikanaan menin ensimmäiseen kesätyöpaikkaani, huomasin jo silloin, että tapani elää on kustannustehokas. Oli helppo jättää jonkin verran rahaa kuukausittain säästöön, ja lähdin keräämään pääomaa ensimmäistä omaa asuntoani varten.

Kovin tavoitteellista säästämiseni ei kuitenkaan ole. En oikeastaan edes tunnista säästämisen sanaa erityisenä päämääränä, sillä se synnyttää mielikuvan, että jostakin pitää luopua. Itse näen tämän enemmänkin pääoman kartuttamisena. Minulle se tarkoittaa sitä, että haluan järkevästi hyödyntää työni tuloksen. En halua pihistää, vaan luotan siihen, että pitkäjänteisessä toiminnassa aika tekee kyllä tehtävänsä. Vaikka sivuun laitettava summa ei olisi mikään merkittävä, kyllä se sitten eläkepäivien koittaessa alkaa olla tuntuva.

Olen melko passiivinen sijoittaja, ja siksi minulle oli sopivaa ulkoistaa tämä asiantuntijalle, joka tekee työtä minun puolestani. Alexandrialta ollaan yhteydessä melko useinkin. Minulla on hyvin aktiivinen kontaktihenkilö Alexandrialla, ja hän aina soittaa minulle, kun hänellä on mielessään idea, joka voisi palvella minun tarpeitani parhaiten.

Haluaisin jossakin vaiheessa saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden. Minulle se merkitsee vapautta tehdä niitä asioita, jotka minua kiinnostavat, enkä halua päättää välttämättä etukäteen, että mitä se tulee olemaan.

Se nähdään sitten.

Tutustu tuotevalikoimaan

Muita tapoja ottaa yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Asiakaspalvelumme palvelee 8-16.30 (ma-pe). Kehuttu asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin sinua mietityttäviin kysymyksiin.

Kysy chatissa

Chat -asiakaspalvelumme palvelee 8 - 16.00 (ma-pe)

Ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu
Tilanteeseesi räätälöityä sijoittamista
Sijoitusmenestystä palkitulla valikoimalla
Kestävyys ja vastuullisuus mukana toiminnassa