Sijoitusneuvonta

Placeringsrådgivning

Placeringsrådgivning

Alexandrias verksamhet grundar sig på en högklassig personlig betjäning. För oss är sparande och placerande så pass viktigt att vi anser det vara bra att diskutera ansikte mot ansikte, inte via robotar eller könummer. Hos oss kan kunderna alltid sköta sina ärenden med en namngiven kontaktperson som hjälper till i alla frågor som gäller sparande och placerande.

Våra placeringsrådgivare hjälper dig att hitta de rätta spar- och placeringslösningarna för just dig. Vårt breda serviceutbud innehåller lämpliga verktyg, oberoende av hur små eller stora mål du har. Alexandrias kunder består av finländare i alla ålders- och yrkesgrupper och våra tjänster används av både löntagare, företagare och pensionärer. Vi betjänar våra kunder riksomfattande på 26 orter i Finland och vi har över 300 anställda placeringsproffs.

Vi erbjuder:

  • Personlig service
  • Smidiga spar- och placeringslösningar
  • Ett riksomfattande kontorsnätverk
  • Ett brett tjänsteutbud
  • Internationella samarbetspartners

Läs mer om våra tjänster

 

Alexandria Bankirfirma grundades år 1996 och under våra tjugo verksamhetsår har vi växt till ett av de största värdepappersföretagen i Finland. Vi är specialiserade på mångsidiga placerings- och sparlösningar. Vi betjänar våra kunder riksomfattande på 26 orter i Finland och vi har över 300 anställda placeringsproffs. Över 65 000 kunder har anlitat våra tjänster och sammanlagt har våra kunder placerat över 1,5 miljarder euro via oss.