Alexandria Yrityskorko

Nousseiden korkojen myötä sekä korkean että vähän matalamman luottoluokituksen yrityslainat ovat jälleen varteenotettava vaihtoehto osakesijoituksille. Alexandria Yrityskorko on kasvuosuusmuotoinen erikoissijoitusrahasto, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa laajalla hajautuksella yrityslainoihin. Rahaston pääasiallisina sijoituskohteina ovat:

  • Investment Grade -yrityslainat
  • High Yield -yrityslainat

Lisäksi rahasto voi sijoittaa vähäisemmässä määrin mm. vaihtoehtoisiin korkosijoituksiin, valtionlainoihin ja kehittyvien markkinoiden lainoihin. Se hajauttaa varansa maailmanlaajuisesti pääasiassa muiden sijoitusrahastojen ja korkosidonnaisten arvopapereiden kautta. Alexandria Yrityskorko on osakerahastoa tai tyypillistä osakepainotteista yhdistelmärahastoa vakaampi ja riskitasoltaan maltillisempi sijoitus ja sen pitkän aikavälin vuosituotto-odotus on riskikorjatusti kilpailukykyinen (3-5 % p.a.). Se ei perinteisen korkorahaston tavoin suuntaa sijoitustoimintaansa vain yhteen korkoluokkaan, vaan hajauttaa varat markkinatilanteen ja salkunhoitomme näkemyksen mukaan parhainta tuottopotentiaalia omaaviin kohteisiin.

Houkuttelevan riskikorjatun tuottoprofiilin lisäksi rahasto voi tuoda hajautushyötyä monenlaisiin salkkuihin. Näin ollen se sopii esimerkiksi sijoittajalle, joka pyrkii tasapainottamaan esimerkiksi osake- tai kiinteistösijoituksiin painottuvan salkkunsa riskiä. Rahasto tarjoaa pääsyn osuussarjoihin, joihin yksityissijoittajilla on harvemmin mahdollisuuksia sijoittaa. Lisäksi kattavasti hajautettuna ratkaisuna rahastolle luonteenomaista on suhteellisen maltillinen tuotonvaihtelu. Rahasto on tarkoitettu pitkäjänteiseen sijoittamiseen.

Rahaston markkinointiesite

Salkunhoitajan katsaus

Alexandria-rahastojen ESG-raportti 2023

Sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Historiallisen kehityksen perusteella ei voida ennakoida rahastosijoituksen tuottotasoa tulevaisuudessa. Ennen rahastoihin sijoittamista sinun tulee perehtyä rahaston sääntöihin, rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen.

Valitse ajanjakso:
11,36 %
4045505560
  • Riskitaso 3
  • Morningstar

Aloita sijoittaminen helposti

Varaa maksuton ensitapaaminen

Konkreettiset vinkit heti käyttöösi

Tapaaminen voidaan järjestää valintasi mukaan etänä tai paikan päällä. Siinä käydään läpi sijoitustavoitteitasi ja ratkaisuja, joilla unelmiesi toteuttaminen mahdollistuu.

Kokonaisarvosana
tapaamiselle
Sijoitusneuvojan
asiantuntevuus
Suosittelisi
palveluitamme

Muita tapoja ottaa yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Asiakaspalvelumme palvelee 8-16.30 (ma-pe). Kehuttu asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin sinua mietityttäviin kysymyksiin.

Kysy chatissa

Chat -asiakaspalvelumme palvelee 8 - 16.00 (ma-pe)

Ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu
Tilanteeseesi räätälöityä sijoittamista
Sijoitusmenestystä palkitulla valikoimalla
Kestävyys ja vastuullisuus mukana toiminnassa