Rikasta elämää 4 2022

Varaa vartti vaurastumiselle

Sijoittamista myös niille, joita kiinnostaa kaikki muu. Pidämme huolta sijoituksistasi, jotta sinä voit keskittyä elämään rikasta elämää.

Hoidamme yli 35 000 suomalaisen sijoituksia. Uskomme, että voisimme olla myös sinulle avuksi. Varaa joko 15 minuutin tutustumisaika tai tunnin sijoitusneuvonta, niin jutellaan lisää.

Rikasta elämää

Sijoittaminen on kiinnostavaa, mutta rikas elämä on kiinnostavampaa. Tarjoamme avuksesi henkilökohtaisen sijoitusneuvojan, joka pitää sinut ajan tasalla ja tekee sijoittamisesta sinulle helppoa sekä ymmärrettävää.

Henkilökohtainen palvelu

Palvelemme aina henkilökohtaisesti, silloin kun sinulle sopii, joko kasvotusten, puhelimessa tai verkon välityksellä. Keskustelu kanssamme on aina maksuton eikä velvoita sinua mihinkään.

Palkitut ja menestyneet sijoitustuotteet

Tarjoamme palkitut, erinomaisella tuotto-riski-suhteella varustetut sijoitustuotteet. Aina ajan tasalla oleva valikoimamme auttaa muodostamaan juuri sinun tavoitteisiisi sopivan kokonaisuuden.

Varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen

Alexandria on suomalainen sijoittamisen ja säästämisen asiantuntija. Palvelemme yli 35 000 asiakastamme henkilökohtaisesti 30 paikkakunnalla. Valikoimastamme löytyvät sopivat työkalut summasta riippumatta. Alexandria Pankkiiriliike Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingin First North -listalla kaupankäyntitunnuksella ALEX.