Rahastot Alexandriassa

Rahastoihin sijoittaminen on helppo tapa hyödyntää eri omaisuuslajien tuottomahdollisuuksia ja tavoitella omannäköistä elämää. Valikoimastamme löydät eri tavoitteisiin sopivat rahastot, ja alkuun pääset jo 100 euron kuukausisäästöllä. Sijoitusrahastot ovat myös joustava sijoitusmuoto, sillä useimmista rahastoista saat halutessasi rahat käyttöösi nopeasti.

Rahastot takaavat automaattisen hajautuksen sijoituksillesi. Vaihtelevissa markkinatilanteissa on hyvä tietää, että rahaston sijoituspäätökset tekee ammattimainen salkunhoitaja, ja varat on aina hajautettu laajasti eri kohteisiin. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan tavoitteisiisi sopivat rahastot.

Alexandrian rahastot

Rahastot ovat helppo vaihtoehto sijoittamiseen

Rahastot ovat erinomainen vaihtoehto sijoittamiseen ja säännölliseen kuukausisäästämiseen. Rahastoihin sijoittamalla pienennät sijoittamiseen liittyvää riskiä esimerkiksi suoriin osakesijoituksiin verrattuna. Rahastoihin tehdyt sijoitukset hajautetaan tehokkaasti esimerkiksi maantieteellisesti ja/tai eri omaisuusluokkien välillä.

Rahaston sijoitukset on pääsääntöisesti helppo muuttaa rahaksi, koska ne eivät ole yleensä määräaikaan sidottuja, joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Näin ollen rahastot ovat useimmiten hyvin joustava sijoitusmuoto. Sijoituskohteena rahastot ovat myös läpinäkyvä vaihtoehto: voit seurata rahastojen arvon kehitystä verkkosivuillamme ja verkkopalvelussamme.

Kaikki Alexandrian rahastot sopivat myös pienemmille sijoitussummille: kun sijoitat säännöllisesti rahastosäästösopimuksella, pääset mukaan jo 100 eurolla kuukaudessa.

Aloita sijoittaminen Alexandriassa
Rahastot tänään

1

Varaa aika vaurastumiselle

Varaa keskusteluaika tai jätä yhteydenottopyyntö. Keskustelu kanssamme on aina maksuton eikä velvoita sinua mihinkään.

2

Otamme sinuun yhteyttä

Asiantuntijamme palvelee sinua henkilökohtaisesti sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

3

Räätälöity sijoitusehdotus

Asiantuntijamme käy kanssasi tilannettasi ja tavoitteitasi läpi ja räätälöi sinulle sopivan sijoitusehdotuksen.

Rahastovertailu 2022

Suomen parhaat rahastot 2022: Alexandrian rahastot menestyivät erinomaisesti vertailussa

Alexandrian rahastot menestyivät erinomaisesti laajassa Sijoittaja.fi:n rahastovertailussa, joka tehtiin keväällä 2022 suomalaisille yhdistelmärahastoille.

Lue tiedote
Ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu
Tilanteeseesi räätälöityä sijoittamista
Sijoitusmenestystä palkitulla valikoimalla
Kestävyys ja vastuullisuus mukana toiminnassa